17. november 2019

Vi er i gang med nomineringerne til bedste IT-modne virksomhed 2019

Skal du være med i konkurrencen i år om at vinde titlen som en af de mest IT-modne virksomheder?

Hos EG er vi i fuld gang med nomineringerne til konkurrencen Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed 2019. Det er fagbladet Mester Tidende, der hædrer de digitale frontløbere i bygge- og anlægsbranchen, og det gør bladet på Dansk Byggeris IT-messe d. 4. og 5. februar 2020.

Hos EG er vi er altid garant for at have vindere med blandt vores håndværksvirksomheder, når årets bedste IT-modne virksomheder kåres på IT-messen. Vi vil altid gerne hjælpe med, at flest mulige håndværkere bliver digitale og får de klare fordele, der er ved at bruge IT i forretningen.

EG-håndværkere har scoret hattrick de sidste to år
3 ud af 5 kategorier har EG-håndværksfirmaer vundet de seneste to år. Det viser, at I som brugere af EG's IT-løsninger både har taget IT-springet og har fået de digitale fordele!

Sidste år vandt Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S fx i kategorien Aflevering. Netop aflevering og kvalitetssikring, der for nogle håndværkere er et uoverskueligt helvede af løse ender, kan gøres ret enkelt med gode IT-værktøjer. Det ved de i malerfirmaet. Dommerkomiteens begrundelse lød:

”Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S, som har vundet kategorien Aflevering, har opdaget, at jo flere it-værktøjer de har, jo nemmere er arbejdsprocesserne. Medarbejderne er stolte af, at virksomheden ligger forrest med de nyeste apps og it-løsninger. Den holdning har gjort it-værktøjer til en succes hos virksomheden”.

En anden EG-vinder sidste år var Holm & Eistrup Entreprise ApS, der vandt i kategorien Administration, fordi de har "implementeret et system udviklet specifikt til håndværkere og entreprenører. Det valg har sikret, at virksomheden er med i top både, når det kommer til økonomistyring, fakturabehandling og løn", var dommerkomiteens begrundelse.

Begge firmaer er rigtig gode eksempler på, at arbejdet flere steder i virksomheden kan gøres nemmere – og med bedre muligheder for at tjene flere penge, fordi man kan spare rigtig meget tid ved at gøre tingene hurtigere digitalt.

Skal du være med i konkurrencen? Så råb højt
Er du interesseret i at deltage i konkurrencen om at blive den mest it-modne virksomhed, så råb højt!

Kontakt os på kundecenter@eg.dk senest d. 1. december 2019, og vi vil tage dig med i vurderingerne til årets nominerede inden for de fem vigtige kerneområder, som Mester Tidendes IT-modenhedskonkurrence har fokus på i driften af håndværks- og entreprenørvirksomheder.

De fem kategorier og kerneområder er:
Tilbudsgivning
Planlægning
Udførelse
Aflevering/KS
Administration

Fakta om
Mester Tidendes IT-modenhedskonkurrence og IT-messen
Konkurrencen afgøres sidst på året og vinderne hædres på Dansk Byggeris IT-messe den 4. og 5. februar 2020. Her overrækkes diplomer og præmier i form af værktøj til en værdi af 5.000,- kr.

Dansk Byggeris IT-messe samler Dansk Byggeri i samarbejde med BASIT, byggeriets uvildige IT-rådgiver, en række af de bedste IT-leverandører til byggebranchen.

Så sæt kryds i kalenderen for 2020 og kig forbi Teknologisk Institut i Taastrup og Aarhus, og se hvordan du kan skabe konkurrencefordele med effektive IT-værktøjer. Det er gratis for medlemmer af Dansk Byggeri at deltage på IT-messen.

Formen kunne ikke loades

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.