It-modne håndværkere 2018
17. november 2019

Vi er i gang med nomineringerne til bedste IT-modne virksomhed 2019

Skal du være med i konkurrencen i år om at vinde titlen som en af de mest IT-modne virksomheder?

Hos EG er vi i fuld gang med nomineringerne til konkurrencen Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed 2019. Det er fagbladet Mester Tidende, der hædrer de digitale frontløbere i bygge- og anlægsbranchen, og det gør bladet på Dansk Byggeris IT-messe d. 4. og 5. februar 2020.

Hos EG er vi er altid garant for at have vindere med blandt vores håndværksvirksomheder, når årets bedste IT-modne virksomheder kåres på IT-messen. Vi vil altid gerne hjælpe med, at flest mulige håndværkere bliver digitale og får de klare fordele, der er ved at bruge IT i forretningen.

EG-håndværkere har scoret hattrick de sidste to år
3 ud af 5 kategorier har EG-håndværksfirmaer vundet de seneste to år. Det viser, at I som brugere af EG's IT-løsninger både har taget IT-springet og har fået de digitale fordele!

Sidste år vandt Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S fx i kategorien Aflevering. Netop aflevering og kvalitetssikring, der for nogle håndværkere er et uoverskueligt helvede af løse ender, kan gøres ret enkelt med gode IT-værktøjer. Det ved de i malerfirmaet. Dommerkomiteens begrundelse lød:

”Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S, som har vundet kategorien Aflevering, har opdaget, at jo flere it-værktøjer de har, jo nemmere er arbejdsprocesserne. Medarbejderne er stolte af, at virksomheden ligger forrest med de nyeste apps og it-løsninger. Den holdning har gjort it-værktøjer til en succes hos virksomheden”.

En anden EG-vinder sidste år var Holm & Eistrup Entreprise ApS, der vandt i kategorien Administration, fordi de har "implementeret et system udviklet specifikt til håndværkere og entreprenører. Det valg har sikret, at virksomheden er med i top både, når det kommer til økonomistyring, fakturabehandling og løn", var dommerkomiteens begrundelse.

Begge firmaer er rigtig gode eksempler på, at arbejdet flere steder i virksomheden kan gøres nemmere – og med bedre muligheder for at tjene flere penge, fordi man kan spare rigtig meget tid ved at gøre tingene hurtigere digitalt.

Skal du være med i konkurrencen? Så råb højt
Er du interesseret i at deltage i konkurrencen om at blive den mest it-modne virksomhed, så råb højt!

Kontakt os på kundecenter@eg.dk senest d. 1. december 2019, og vi vil tage dig med i vurderingerne til årets nominerede inden for de fem vigtige kerneområder, som Mester Tidendes IT-modenhedskonkurrence har fokus på i driften af håndværks- og entreprenørvirksomheder.

De fem kategorier og kerneområder er:
Tilbudsgivning
Planlægning
Udførelse
Aflevering/KS
Administration

Fakta om
Mester Tidendes IT-modenhedskonkurrence og IT-messen
Konkurrencen afgøres sidst på året og vinderne hædres på Dansk Byggeris IT-messe den 4. og 5. februar 2020. Her overrækkes diplomer og præmier i form af værktøj til en værdi af 5.000,- kr.

Dansk Byggeris IT-messe samler Dansk Byggeri i samarbejde med BASIT, byggeriets uvildige IT-rådgiver, en række af de bedste IT-leverandører til byggebranchen.

Så sæt kryds i kalenderen for 2020 og kig forbi Teknologisk Institut i Taastrup og Aarhus, og se hvordan du kan skabe konkurrencefordele med effektive IT-værktøjer. Det er gratis for medlemmer af Dansk Byggeri at deltage på IT-messen.