Ny økonomi-integration til EG TraceTool
13. juni 2023

Ny Økonomi-integration til EG TraceTool

EG TraceTool-brugerne i byggebranchen efterlyste på EG Construction Days sidste år en bestemt integration til deres digitale værktøjsstyring. Den har de nu fået.

TraceTool, EG's digitale løsning til materiel- og værktøjsstyring, har fået en integration til økonomi og bogføring.

Den nye integration stod højt på ønskelisten hos brugerne af EG TraceTool, fordi gør det nemt at holde styr på udleveringer af materiel, omkostninger og fakturering samtidigt.
Et ønske, brugerne gav udtryk for, da de var på EG Construction Days '22 for byggebranchen.


Nemt at fakturere

Med integrationen kan man overføre sine værktøjs- og materielomkostninger til ordrer i EG Xena. Omkostningerne bliver tilføjet på opgaverne og bidrager til statistik og økonomisk opfølgning på projekterne. Derudover kan omkostningerne nemt overføres til videre fakturering.


Hvad er EG Xena?

EG Xena er en del af en større produktportefølje fra EG Construction, der er specialiseret i at levere software til bygge- og anlægsbranchen. Mange af vores kunder anvender flere produkter, fx til kalkulation og lønservice og har stor glæde af integrationer som den nye til EG TraceTool.


EG TraceTool giver overblik

Over 300 firmaer bruger EG TraceTool. Et af dem er VVS-entreprenørfirmaet Madsen & Kastberg, hvor den digitale værktøjsstyring sikrer alt materiel til 100 mand:

"Med EG TraceTool ved jeg præcis, hvem der har hvilket værktøj i deres biler. Systemet sikrer også, at alt bliver vedligeholdt og lever op til sikkerhedskravene, siger Dennis Christiansen, værktøjsansvarlig hos Madsen & Kastberg.

EG TraceTool sparer både tid og penge, fordi medarbejdere ikke skal spilde tiden på at lede efter værktøj i biler eller på pladsen.