El og teknik messen 2024
03. maj 2024

Ses vi på El & Teknik?

Det er lige om lidt! Vil du opleve den nyeste teknologi og trends i elbranchen, så kør forbi Odense Congress Center den 14.-16. maj. Få også et preview af en ny funktion i EG Kalkia.

Hvert andet år samles branchens nøglespillere til El & Teknik-messen. Her kan du se nyheder, netværke og måske sikre fremtidige projekter.

Ny søgefunktion i EG Kalkia - vil du have et preview?

Kom og se en kommende, smart søgefunktion i EG Kalkia, som vi præsenterer på messen: 'EG komponentkatalog Preview'. Den er på vej, men du kan allerede få et sneak peak på messen.

Med den nye søgefunktion bliver det nemmere at få overblik og finde de produkter, du skal bruge uden at skulle lede i forskellige kataloger.
Man kan tilføje kriterier efter behov, fx diameter, ledertværsnit og farver.

Du kan få mere hjælp i den nye søgefunktion og få vist relaterede materialer, fx hvilke produkter, du kan bruge sammen med dine valgte produkter, ligesom der vil være montagegrupper. Det vil uden tvivl kunne spare tid for den, der beregner montagegrupper, ydelsesgrupper med videre.

Fuldblods til elbranchen

EG Kalkia er programmet, der er 100 procent 'fuldblods' til elbranchen med over 10.000 moduler og autoriserede akkordaftaler. Beregnerværktøjet anvendes til kalkulation af omkring 70 procent af danske el-entrepriser af både installatører, rådgivere og bygherrer.

Det kan du også opleve

Få en demo af EG CalWin Dynamic, et andet populært program til kalkulation og tilbud. Vi har også EG Construction Site Time. Superaktuelt med timeregistrering, nu hvor den nye lov om tidsregistrering gælder fra 1. juli.

Vind en pølsevogn!

Deltag i konkurrencen på vores stand og vind en pølsevogn i nogle timer til din virksomhed. Du kan desuden nyde en lækker is fra Okkels is og få et par gode råd med samtidig.

Husk det er den 14. til 16. maj i Odense Congress Center.
Vi glæder os i EG Construction - det bliver godt!

Du kan tyvstarte og prøve EG Kalkia gratis i 30 dage, uforpligtende.