EG gør rent bord
22. december 2020

EG gør rent bord ved årets kåring af mest it-parate håndværkere

Danmarks fem mest it-modne håndværksfirmaer er kåret, og denne gang er der fuld plade til EG's håndværkerløsninger. Alle fem vindere bruger en eller flere it-løsninger fra EG i deres forretning.

Over 200 virksomheder har været med i konkurrencen om at blive Danmarks mest it-modne virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. De fem vindere er entreprenør- og tømrervirksomheden Raunstrup A/S, anlægsgartner Malmos A/S, Johns Tømrerfirma samt el- og vvs-firmaerne Finn L. & Davidsen A/S og B.E. Installationer A/S.

Fem forskellige håndværksfirmaer, som har det til fælles, at de er rigtig gode til at udnytte de digitale fordele. Virksomhederne har hver især EG-løsninger, der på forskellig vis hjælper med at spare tid og ressourcer i hverdagen på administration, løn, kalkulation og planlægning.

Mere fokus på it der spiller sammen

Flere håndværkere får øjnene op for digitale værktøjer og oplever, hvilken værdi det giver at kunne arbejde fleksibelt online med it-værktøjer, ikke mindst i en tid præget af corona. Derudover er der et øget fokus på, at flere it-løsninger, der spiller sammen kan give flere fordele.

Det er it-vinder John Nielsen, Johns Tømrerfirma et eksempel på. John Nielsen valgte både EG One og EG Lønservice som værktøjer i firmaet, og det betyder i snit 12 timer sparet om ugen på administration, blandt andet fordi svendenes tidsregistrering, faktureringen og lønsystemet fungerer sammen og forenkler arbejdet.

Kåret af branchen

MesterTidende, Licitationen-Byggeriets Dagblad og et dommerpanel har for syvende år i træk kåret vinderne af it-modenhedskonkurrencen. I dommerpanelet er direktør Mette Glavind, Teknologisk Institut Bygge & Anlæg, underdirektør i DI Dansk Byggeri Michael H. Nielsen, adm. direktør i it-rådgivningsfirmaet Basit Martin Profit Jakobsen og chefredaktør på MesterTidende Klaus Tøttrup.

Byggeriets fem mest it-modne firmaer er:

  • Tilbudsgivning: Raunstrup A/S, entreprenør- og tømrervirksomhed, Aarhus
  • Planlægning: Finn L. & Davidsen A/S, el- og vvs-firma, Haslev
  • Udførelse: B.E. Installationer A/S, el- og vvs-firma, Viborg
  • Aflevering: Malmos A/S, anlægsgartner, Roskilde
  • Administration: Johns Tømrerfirma, Struer

Læs hvordan it-vinder John Nielsen fra Johns Tømrerfirma sparer 12 kontortimer om ugen med EG One