Construction events 2023
24. februar 2023

Mød EG Construction til en hel række events i 2023

2023 byder på mange aktiviteter i EG Construction. Der er både mulighed for at møde vores brancheeksperter på en af de syv messer og konferencer, vi deltager på og også på EG's morgenmøder og kurser.

Første arrangement er BYGGERI '23 fra d. 21.-24. marts, hvor vi glæder os vildt til at præsentere alle vores løsninger. En messe, der med sikkerhed bliver et tilløbsstykke for håndværkere.
Vi vil have fokus på EG's LCA-kalkulation, EG TraceTool værktøjsstyring og EG Xena salgs- og regnskabssystem.


Tips og Tricks-kurser i EG Visual Administration

EG Visual administration afholder Tips og Tricks-kurser i foråret (LINK). Allerede inden de er kommet i gang, er de en stor succes. Vi har måttet udvide tilmeldingen to gange for at kunne imødekomme den store interesse fra vores eksisterende kunder. Vi glæder os til at byde alle vores kunder velkommen og få en god faglig dialog om regnskab og sagsstyring.


Informationsmøder EG Lønservice

Informationsmøderne med EG Lønservice er meget populære, og de forsætter selvfølgelig i år. Har I behov for bedre styring af lønningerne på jeres faguddannede folk?
Så vil vi klart anbefale, at I tager imod tilbuddet om lækker morgenmad og dybdegående information om, hvordan man kan sikre korrekt løn til sine ansatte - på en enkel og effektiv måde.


AO-messe i april

AO-messen på Bornholm foregår d. 20. april og er et godt initiativ, som AO tidligere har haft stor succes med at indføre på Bornholm.

Vi har i EG Construction fået lov at deltage og præsentere alle de løsninger, vi har til installatørerne, blandt anet EG Dynamic, EG Kalkia, EG TraceTool, EG KviKs og EG DriVe.
Vi glæder os meget til at møde vores nuværende og måske kommende kunder på solskinsøen.


Andre planlagte arrangementer i 2023

  • Building Green, Aarhus d. 3.-4. maj
  • 24.-26. Maj VVS-messen, Odense d. 24.-26. maj
  • Molio-konferencen, Middelfart d. 12. oktober
  • Building green, København d. 1.2. november
  • EG Construction Days 23', Sjælland, Jylland og Fyn d. 8.-15. november