EG Visual Kalkulation og Bluebeam - nu med mængdekontrol
03. oktober 2018

Nyhed! Opdateret design og mulighed for mængdekontrol i EG Kalkulation

Nu bliver det snart endnu nemmere at bruge EG Visual Kalkulation. EG Kalkulation har fået et helt nyt design, der gør løsningen nemmere at bruge. Og som noget helt nyt kan du nu også benytte mængdekontrol, når du laver beregninger.

Nyt og brugervenligt design
Branchens foretrukne beregnersystem EG Visual Kalkulation har fået en "ansigtsløftning". De forskellige menuer har fået en anden struktur, så du i fremtiden skal bruge færre klik, når du arbejder i løsningen. Den nye fanestruktur gør det lettere at overskue hele det projekt, du arbejder på, fordi alle oplysninger er tilgængelige og nemme at finde. Det vil gøre det hurtigere og mere intuitivt at arbejde i løsningen.

Det nye design er med i den nyeste version af EG Visual Kalkulation og vil være tilgængelig fra torsdag den 4. oktober. Opdateringen sker automatisk, så hold øje med beskeder i højre hjørne af dit online skrivebord i EG Visual Kalkulation.

Nu også med mængdekontrol i Bluebeam
I EG Visual Kalkulation har det længe været muligt at lave elektroniske opmålinger direkte på pdf-tegninger ved tilkøb af integration til det markedsledende opmålingssoftware Bluebeam. Med den seneste opdatering bliver det også muligt at lave mængdekontrol direkte i EG Kalkulation og Bluebeam. Det giver en hel unik mulighed for sammenligning af tegninger, så du nemt kan se, om der er mængder, der er ændret. På den måde er du sikker på at få det hele med.

Få ro i maven med mængdekontrol
Du kender det sikkert. I tilspidsede situationer med en kort deadline kan det være svært at holde styr på alle mængder og data. Det kan derfor give ro i maven, når dokumentationen er skrevet direkte ned i kalkulationen og dermed kan sikre sporbarhed for de anvendte mængder. Det får du, når du anvender integrationen til Bluebeam i din EG Visual Kalkulation.

Tilmeld dig til GRATIS webinar om Bluebeam og mængdekontrol og se mere