EG har købt PM El-Beregning med Kalkia-programmet
18. maj 2021

Nyt opkøb: EG køber PM El-Beregning

EG har købt PM El-Beregning med Kalkia-programmet og kan nu tilbyde markedets bedste kalkulationsløsninger til alle discipliner i byggeriet.

- Kalkia er et kalkulationsprogram til elbranchen, lavet af fagfolk til fagfolk, og derfor passer det rigtig godt sammen med de andre it-løsninger, vi har til hele byggebranchen, siger Andreas Hallander Thiel, manager for salg, EG Construction.

Det starter med kalkulation: her bliver hele grundlaget for ethvert byggeri lagt. Et grundlag, der kan bruges til at optimere bestillinger, minimere materialespild og ventetid - og vurdere fremdriften i projekter.

En digital byggeplads har mindre spild

Korrekt kalkulation kan altså være med til at mindske spild. Når du beregner ressourceforbruget rigtigt med timer, materialer mv., kan du både sikre, at økonomien på projektet holder, og at byggeprojekterne i sidste ende bliver mere bæredygtige.

Overblik gennem hele processen

- Vi ved, at brug af data igennem alle processerne giver bedre resultater. Når du arbejder digitalt og hele tiden har alt gemt, kan du bruge dine indsamlede data smart i de næste processer. Det gælder alt fra indkøb af materialer, forbrug, sagsstyring, fakturering og efterkalkulation, fortæller Andreas Hallander Thiel og tilføjer:

- Du kan lære fra projekt til projekt, og det giver bedre effektivitet.

EG leverer software til alle fag og entreprisetyper

I EG Construction vil vi gerne styrke både mindre og større firmaer i byggebranchen med digitale løsninger, der hænger sammen. I dag har vi it-løsninger til alle fag og entreprisetyper.

- Vi har allerede en del løsninger, der giver mestrene digitale fordele. Nu kan vi tilbyde markedets bedste kalkulationsløsninger til alle processer i byggeriet, siger Andreas Hallander Thiel, EG Construction.

Dermed har EG grundlaget for en fuldt sammenhængende løsning til byggebranchen, som med EG's nuværende og kommende it-løsninger vil opleve forbedringer fra idé til produktion og aflevering af et byggeri.


Læs også EG's pressemeddelelse om opkøbet