Bluebeam
30. april 2020

EG Byg: Nye opdateringer sparer mester op til 8 timer

En ny funktion i håndværkernes it-løsning EG One gør, at mester nu kan overføre langt mere data fra EG Visual Kalkulation til kalkulationen i projekter. Samtidig er EG Visual Kalkulation opdateret med de nye overenskomstsatser pr. 1. maj 2020.

I EG Byg opdaterer vi hele tiden vores løsninger med nye funktioner og integrationer, som gør hverdagen nemmere for håndværksmestrene. Integrationen er udvidet mellem beregnerværktøjet EG Visual Kalkulation og EG One, som er den it-løsning mere end 1500 håndværkere bruger til den daglige drift med tids- og materialeregistrering, KS og sagsstyring. Hvad betyder den nyhed for dig som mester?

Hurtigere i gang med opgaverne

Med den nye integration mellem EG One og EG Visual Kalkulation bliver ordrer og opgaver nu automatisk oprettet ud fra din tilbudsliste. Det sikrer, at dine svende hurtigt kan komme i gang med opgaverne.

Nyt er også, at du let kan fakturere dine mange punkter samlet og danne en faktura på tværs af ordrer. Dit projekt er samtidig live-opdateret hele tiden, så du kan holde øje med tallene.

Integrationen er gratis for alle brugere af EG Visual Kalkulation, og snart bliver den også tilgængelig for brugere af EG's kalkulationsløsninger til malere.

Nyt til smarte bygningsdele

Kender du Bluebeam, som du kan få integreret i EG Visual Kalkulation? Nyt er, at du nu også kan regne på ydervægge i stål. Dén funktion gør, at du som mester kan spare op til 8 timer på opmåling og priser i din tilbudsgivning.

Med Bluebeam kan du måle præcist op direkte på en pdf-tegning. Du slipper for at skulle printe og plotte store tegninger, skravere med farvede tusser mv.
Du skal kun sætte streger og kende arealet (antal m2) på en væg, derefter trækker du arealet over i Visual Kalkulation og kan se din kalkulation med det samme, hvor der er taget højde for alt i arealberegningen i Bluebeam med priser, materialer osv. som ligger i programmet.

Bluebeam er meget detaljeret på opmålingen. Du får de rigtige antal og længder på stolper, tværstykker mv. Det er praktisk til både indkøb og til svendene - og sparer dig for rigtig mange timers arbejde.

Kvalitetssikringen i Bluebeam-integrationen er desuden en fordel. Det, du måler op, kan altid spores i kalkulationen, og du kan efterfølgende nemt finde tegningerne, som opmålingen er lavet ud fra.
Den nye funktion er for Bluebeam-brugere.

Vil du vide mere om Bluebeam? Se mere her

Opdateret med nye satser på overenskomst 2020

Som altid har vi sikret, at EG Visual Kalkulation er opdateret med de nye satser fra gældende overenskomst og klar til 1. maj 2020.

Se mere om opdateringerne til smarte bygningsdele, Mesterprislisten og hvordan du opdaterer din egen prisbog