Erhvervsstyrelsen godkender EG Xena som digitalt bogføringssystem
03. januar 2024

Erhvervsstyrelsen godkender EG Xena som digitalt bogføringssystem

Der er gode nyheder for vores brugere af EG Xena: Erhvervsstyrelsen har nu officielt kontrolleret, og godkendt EG Xena som et digitalt bogføringssystem, der lever op til kravene i den nye bogføringslov.


I forbindelse med bogføringsloven er der stillet ekstra krav til digitale bogføringssystemer. Derfor har Erhvervsstyrelsen kontrolleret EG Xena - og nu godkendt systemet.


På styrelsens officielle liste

Det betyder, at EG Xena efterlever kravene til digitale bogføringssystemer og er kommet på Erhvervsstyrelsens offentlige fortegnelse over godkendte systemer.

EG Xena bruges af både små og større virksomheder til at holde styr på økonomi, ordrer og projekter. Systemet er specielt udviklet til byggebranchen. Systemer, der opnår godkendelsen, modtager et registreringsbevis.

EG Xena har fået tildelt registreringsbevisnummer fob187987.

Myndighedsgodkendelsen er godt nyt for brugerne, som med EG Xena kan være trygge ved, at deres system overholder alle krav, som stilles til bogføringssystemer, der udbydes i Danmark. Dermed kan du som virksomhed være sikker på, at du både overholder og kan håndtere de mange krav, som er i bogføringsloven. Det er fx krav om digital bogføring, forsvarlig opbevaring af bilag, bankafstemning og integration til SKAT.

Se mere om EG Xena og prøv det gratis i en måned

 

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. 

Vi hjælper byggeriet med at optimere deres forretning med software, der bygger på praktisk erfaring og den nyeste digitale viden.

Ring til os på +45 7260 2600 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Account Manager

Jonas Mantos

Tlf:  +45 2486 0201