ASPECT4 Transport release
31. oktober 2023

ASPECT4 Transport: Nye smarte funktioner til løsningen i release Y23Q3

Et nyt modul, Fleet Assist og forbedret eService - vores seneste release Y23Q3 er fyldt med spændende nyheder til en allerede state-of-the-art TMS platform. Få flere highlights.


Fleet Assist er et nyt modul og første step i vores nye måde at følge og disponere sendinger og ressourcer. Med Fleet Assist kan du følge godset mere nøjagtigt og se, hvor det er. En integration gør, at vi nu kan modtage GPS-data på trailerne og bruge informationerne direkte i ASPECT4.


Forbedret eService

Udover visning af trailer og gods kan du nu også styre åbningstider på dage. Tiderne føres over på booking, når man bruger kunden.

Der er også kommet en slider, som du kan slå til på den enkelte kunde og styre på CMR-instruksen på bookingen, så man nu selv kan vælge at informationerne kan stå linjevis og hver for sig i stedet for i én lang linje.

Ny automatisk forkalkulation på ture

Automatisk forkalkulation er også et nyt modul, som kan spare dig for mange klik og frustrationer, hvis du glemmer at genberegne dine ændringer. Herudover er der flere nye detaljer.

Se videoen og få vist, hvordan du bruger det nye


Ræk gerne ud til os

Få også et overblik i en pdf, du kan downloade
Ræk endelig ud til os, hvis du vil se mere om, hvordan vi kan hjælpe med at fremtidssikre jeres transportforretning.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk