Logistik og transportmesse
13. oktober 2022

ASPECT4 Transport for første gang på nordisk Logistik & Transport-messe

EG's digitale transportløsninger bliver for første gang præsenteret på Nordens førende transportmesse, Logistik & Transport i Göteborg d. 8. og 9. november 2022. Flere nyheder i transportløsningerne er med på messen.

- Vi glæder os til at møde vores nordiske kunder på Nordens store transportmesse i Göteborg. EG's fageksperter står klar til at vise vores digitale løsninger, som allerede har givet forretningen et ekstra gear for rigtig mange transportfirmaer, især i Danmark og Sverige.

- Vi har flere nyheder med, der strømliner kundernes workflows, siger Søren Trampedach Groth-Andersen, manager i EG's ASPECT4 Transport.


Bedre drift med software der automatiserer

Chaufførappen er en af de digitale hjælpere, man kan se på messen. Med appen slipper man for printede kørselslister og kan minimere fejl, fordi alt sker digitalt.

Vi ser et mega potentiale i chauffør-appen, fordi vi kan få meget information direkte ud til vores lastbiler Lars Romsøe, Group IT Manager, H. Daugaard A/S


 

Strømlinede workflows

Et PTV-modul til effektiv ruteplanlægning med overblik over omkostninger før turen, inkl. CO2-tal, Robotfakturering, der sikrer korrekt afregning og styrker driften - samt AssistedPlanning med nye automatikker, der hjælper disponenterne med hurtig omdisponering og giver et agilt overblik over økonomien.

Det er nogle af de features, der strømliner processerne, og som man kan få præsenteret på messen.

Vi er klart i stand til at håndtere mere per medarbejdere med EG's transportløsning Natacha Koch, CEO, Easy Logistics ApSLøfter kundeservicen

- Interessen er stigende i branchen for vores standardsoftware, idet det digitale giver mulighed for at mindske ressourceforbruget, frigiver tid og løfter kundeservicen. Alt sammen med en positiv effekt på virksomhedernes bundlinje, siger Søren Trampedach Groth-Andersen.

EG har det seneste år udvidet porteføljen i den nordiske transportbranche, blandt andet med opkøbet af det svensk-baserede it-transportsystem Alystra, der i dag er en del af EG's ASPECT4 Transport.

 

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, EG Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk

Senior Support Consultant

Christian Lenz

Tlf:  +45 7260 2450

Email:  chlen@eg.dk