Business Intelligence
18. december 2020

ASPECT4 Transport: Business Intelligence giver overblik over forretningen

Savner du det forkromede overblik over forretningen? Business Intelligence giver med enkle dashboards overblik over virksomhedens data og udvikling. Det giver et stærkt grundlag for at træffe de rigtige beslutninger.

Business Intelligence er det værktøj, der kan give dig overblikket over forretningen. Endda ret hurtigt.

Med Business Intelligence i ASPECT4 får du vist præcise og grafisk overskuelige tal og data og kan følge med. Et overblik, som kan styrke forretningen, fordi du dagligt følger udviklingen og får et bedre beslutningsgrundlag, der er baseret på data.

 

Tag beslutninger ud fra korrekte data

De bedste beslutninger, dem der giver værdi, tages på et stærkt grundlag. Business Intelligence giver de korrekte data.

Du kan eksempelvis få vist grafikker med DB pr. kvartal, antal bookninger pr. måned, pr. afdeling eller pr. afhentningsland, top 10 fragtbetalere eller CBM pr. chartek.

I ASPECT4 hjælper vi med at sætte de data op, som er relevante i den enkelte forretning.

 

Sådan fungerer Business Intelligence i ASPECT4

Her får du fem fordele og svaret på, hvordan Business Intelligence i ASPECT4 kan understøtte og forbedre forretningen:

  1. Overblik: Gennem dashboards, KPI-opfølgninger og rapporter giver BI-værktøjet virksomhedsledere et overordnet billede af forretningen.

  2. Indblik: Mulighed for at dykke helt ned i de mest detaljerede data for at finde eventuelle huller i badekarret og optimere forretningen på et detaljeret niveau.

  3. Produktivitet: En BI-løsning automatiserer en masse processer i virksomheden og sparer tid. Fx slipper controlleren for at hoppe ud og ind af 47 forskellige dokumenter, når de finansielle rapporter skal skrives, ligesom produktionslederen kan få indsigter i ugens kapacitet med et klik.

  4. Transparens: Når virksomheder implementerer en BI-løsning, vil de typisk få indblik i data, de slet ikke vidste fandtes. Det gør det nemmere for virksomhedslederen at identificere udfordringer og muligheder.

  5. Målrettethed: Virksomheder, der dagligt får opdateret og visualiseret deres performance, får nemmere ved at styre virksomheden og de forskellige forretningsområder mod de opsatte mål.

 

Vil du i gang med Business Intelligence i virksomheden?

Vi hjælper ASPECT4-virksomheder godt i gang med Business Intelligence. Tal med vores konsulenter om en løsning, der passer præcis til forretningens behov.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk