Ny release med Futureplanning
31. marts 2022

Ny release med NewPlanning

Næste ASPECT4 Transport release er snart klar til at blive rullet ud til alle og bliver præsenteret tirsdag den 10. maj på Comwell i Kolding.

I år prøver vi noget nyt, derfor bliver dagen kun for transportkunder.
Største attraktion bliver næste del af Futureplanning, kaldet NewPlanning, hvor vi vil vise vores nye disponeringscockpit, som fremstår med et moderne grafisk udtryk med drag and drop og interaktion med et lækkert kort - og meget mere.
Alt sammen bidrager til at forbedre og optimerer disponentens proces.

FuturePlanning vil blive demonstreret i sin fulde sammenhæng, blandt andet hvordan det nye cockpit arbejder sammen med de allerede eksisterende elementer fra assisted planning, som allerede i dag understøtter disponenten i hans proces og beslutninger hele dagen.

Der er selvføgelig meget mere end FuturePlanning på programmet. I får samtidig mulighed for at se nogle af emnerne fra vores Productboard som ETA, Advisering og CO2, og hvordan disse kan understøtte jeres daglige proces.


Fuldautomatisk disponering

Autorouting er nu også blevet komplet og giver muligheden for at route en booking via specifikke ruter og terminaler. Sammen med assisted planning og autodisponering slutter det ringen for en næsten fuldautomatisk disponeringsproces, hvor disponenten i det daglige kun skal forholde sig til afvigelser, der opstår undervejs på ruten.

Vi glæder os til at se alle jer tirsdag den 10. maj på Comwell i Kolding, hvor der også bliver mulighed for at møde dine ASPECT4 konsulenter og andre kunder.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk