ASPECT4 Days '22 – sæt kryds i kalenderen
23. marts 2022

ASPECT4 Days '22 – sæt kryds i kalenderen

Vores nyeste release til ASPECT4 er på trapperne, og vi glæder os til at præsentere den for dig - denne gang i fysisk form! Udover en række spændende nyheder i produktet vil vi også dele en anden særlig nyhed i ASPECT4. Nysgerrig? Kom og hør om nyhederne inden for de unikke ASPECT4 brancheløsninger.

ASPECT4 Days forløber over fem dage, hvor vi glæder os til hver dag at have et særligt fokus på vores brancheløsninger og støttesystemer. De første fire ASPECT4 Days er derfor dedikeret en brancheløsning og på femtedagen præsenterer Finance & HRM et spændende program. Man kan tilmelde sig flere dage.


Tid og sted:

Comwell Kolding - Skovbrynet 1 – 6000 Kolding

Tirsdag d. 3 maj kl. 08:30 til 16:00 ASPECT4 Logistics
Onsdag d. 4 maj kl. 08:30 til 16:00 ASPECT4 Trælast/DIY
Torsdag d. 5 maj kl. 08:30 til 16:00 ASPECT4 Fashion
Tirsdag d. 10 maj kl. 08:30 til 16:00 ASPECT4 Transport
Onsdag d. 11 maj kl. 08:30 til 16:00 ASPECT4 Finance/HRM

Tilmeld til ASPECT4 Days '22

Kontakt os

Vil du høre mere om vores ASPECT4?

Kontakt vores brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, Commercial Excellence

Bo Eriksen

Læs mere Læs mindre

Bo Eriksen er ansvarlig for EG's ASPECT4 logistik- og trælastafdelinger. Bo har en fortid som revisor hos EY, er instruktør på EG Sales Academy og er uddannet i forandringsledelse. Bo fokuserer på at hjælpe kunder med at skabe størst mulig indsigt i deres egen forretning. På den måde hjælper han virksomheder med at definere og opnå deres fulde potentiale, blandt andet ved at optimere deres ROI og udvikle forretningen med it-værktøjer. Kontakt Bo, hvis du vil høre mere om: forretningsunderstøttende it, økonomistyring eller forretningsudvikling og -optimering.

Vice President, ASPECT4 Management

Steen Ravn

Læs mere Læs mindre

Steen Ravn leder et team, der hver dag hjælper virksomheder i transportbranchen med at skabe optimale arbejdsprocesser, som er understøttet af deres it-løsninger. Steen tror på, at stærkt teamwork, hvor alle får mulighed for at udnytte deres styrker, er fundamentet for at skabe værdi for kunderne og sammenhæng mellem strategi, processer og it.