EG Transport releasenotes Y24Q2
06. juni 2024

EG Transport: Y24Q2-nyheder med nye smarte funktioner i EG's transport-løsning

Nemmere fakturering og mulighed for at beregne CO2 efter EU-standarder: Det er nogle af de spændende nyheder i vores release Y24Q2 til transportløsningen. Få de største highlights her.

Nyt udlægsmodul til fremmede vognmænd

Med det nye modul kan du nu angive et udlægsnummer per bil oprettet i "Fremmede vognmænd". Du kan løbende bogføre udlæg og angive udlægsnummeret. Med linjerne fra finansposteringerne kan du skabe en faktura per vognmand/udlægsnummer, så regningen kan sendes videre. Der er samtidig lavet en ny applikation, der kan hente bogførte udlæg.

Ekstra: Bruger vognmanden eService, er det muligt selv at kontrollere fakturaen i forhold til de registrerede bilag, og bilagene kan vises direkte i eService i en applikation.

Beregn CO2

Det er nu muligt af få beregnet CO2 efter alle tre EU-standarder (HBEFA, DEFRA 2014, ISO14083_2023). Disse vil kunne ses på fakturaudskriften, hvis du ønsker det, og du kan også vælge mellem dem.
Tallene gemmes på den enkelte booking.

Fakturaudskrift med vedhæftninger

Du kan hente en arkiveret POD via attachment i stedet for via NEXT arkiv. Desuden er det blevet muligt per fragtbetaler at få delt fakturaudskrift og POD' er. Ved korrekt opsætning sendes fakturaen uden POD, og POD sendes i din egen mail til en eventuelt anden mailadresse.

Der er også mulighed for, at EDI-afsendelse af faktura og vognkreditering kan hente PDF' er i attachment.

Kombinationstilbud - Ét tilbud til både kunde og vognmand

Du kan lave tilbud med fakturakoder til både fragtbetaler og vognmand samtidigt. Du markerer fx fakturakode til vognmand med 'H'.

Nyhederne holder i kø: Ræk gerne ud til os!

'Hurtig oprettelse af eService-bruger' er endnu en nyhed, og der er flere.
Få overblikket i en pdf, du kan hente her.
Husk - Du kan altid læse mere i vores releasenotes.

Mere spændende nyt i pipelinen

Inden længe er vi også klar med et nyt modul til ruteoptimering, med integration til PTV-server på routeoptimizer. Du vil kunne få fordisponeringer ruteberegnet automatisk via PTV.

Se videoen og få vist, hvordan du bruger det nye

 

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk