ASPECT4 Transport: Fremtidens disponeringscockpit er landet
28. juni 2022

ASPECT4 Transport: Fremtidens disponeringscockpit er landet

NewPlanning blev præsenteret til ASPECT4 Days '22. Der er allerede nye funktioner på vej med mere automatisering, som gør det endnu lettere at disponere ruter blandt andet med et forbedret interaktivt kort.

På ASPECT4 Days '22 i Kolding fik vi lejlighed til at vise, hvordan du let kan disponere med få klik og har færre felter, der skal udfyldes, da de nu udfyldes automatisk.

Når disponeringerne er lavet, kan de let kobles sammen med trækker og trailer, og bilen kan sendes afsted.


Nye funktioner gør det endnu nemmere

NewPlanning er en fortsat proces, og derfor er der flere funktioner på vej, som yderligere kan lette disponentens dagligdag. Ruteberegning og forkalkulation bliver automatiseret, så du som disponent ikke længere skal vente, og der kommer mere interaktiv geokodning samt en optimering af det interaktive kort med flere funktioner direkte i kortet.

De nye funktioner gør, at disponenten hele tiden har et godt overblik - og hurtigere og nemmere kan disponere sine ture og kontinuerligt minimere sit tastearbejde. Funktionerne understøtter sammen med AssistedPlanning disponentens hverdag og automatiserer flere processer.


Deltag på webinar i august

For at endnu flere kan se vores nye Cockpit og præsentere de nyeste features holder vi et webinar den 31. august kl. 10. Her kan du se, hvordan ASPECT4 Transport bliver fornyet og optimeret.
Få også at vide, hvordan du:

  • Optimerer din disponeringsproces gennem effektivisering og automatisering
  • Får fuldt udbytte af AssistedPlanning og NewPlanning
  • Kan disponere og får overblikket med det interaktive kort

Se mere og tilmeld dig webinaret her

imaged6drb.png

imageuw8f.png

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk