ASPECT4 Fashion ny markedschef.jpg
19. juni 2023

Ny erfaren markedschef for ASPECT4 Fashion

Per Nybo Nielsen er ny markedschef i ASPECT4 Fashion og overtager salgsansvaret for EG's brancheløsninger inden for mode og fashion.

ASPECT4 Fashion er en del af et stort forretningsområde i vækst i EG, der er i gang med omfattende opdatering. ASPECT4 er nået langt i rejsen mod et SaaS-selskab med specialiserede brancheløsninger, som understøtter kundernes forretning og vækst.

Godt klædt på til jobbet

Det er en erfaren mand fra mode- og livsstilsbranchen, der er ny markedschef i ASPECT4 Fashion. Per Nybo Nielsen kommer med en betydelig indsigt i modebranchen og har et stort netværk. Per har i mange år arbejdet med ledelse, drift, salg og marketing og har erfaring fra både brands og salg af private label.

I tidligere lederjobs har Per Nybo Nielsen desuden været dybt involveret i supply chain, produktudvikling og ikke mindst digitalisering, herunder ERP-projekter og har derigennem udviklet en stor interesse for anvendelse af IT i virksomheder indenfor livsstilsbrancherne.

"Jeg glæder mig til at sætte retningen sammen med det dygtige team; og jeg er overbevist om, at min indsigt i branchen parret med ASPECT4 Fashions tætte samarbejde med kunderne om nye digitale features er en stærk basis for at få løsningen bredt yderligere ud i branchen", siger Per Nybo Nielsen.

Per Nybo Nielsen overtog rollen som markedschef og Senior Manager i ASPECT4 Fashion den 1. maj 2023.