ASPECT4 Transport: Bedre cockpit og chaufførapp
01. maj 2023

ASPECT4 Transport: Ressource Planlægning er det næste

Ressourcestyring, tracking med GPS-data og trailerdata i jeres nye disponeringscockpit er næste store projekt. Flere ting er undervejs, som gør det nemmere i hverdagen.


De først to dele af FuturePlanning er godt i gang med at blive rullet ud til alle brugere. I de seneste releases har vi haft opdateringer og forbedringer til disponeringscockpit. Derfor kan det nu tilpasses de enkelte brugere, som kan få endnu mere værdi ud af cockpit.

Se eventuelt highlights fra de seneste releases. Her kan I se alle de nye muligheder i cockpit, så i sammen med jeres konsulent kan få lavet den bedste opsætning til jeres forretning.


Ressourcestyring og GPS-data er det næste

Herefter tager vi hul på vores næste store projekt, nemlig ressourcestyring. Her bliver første skridt at få sat mere strøm til det eksisterende cockpit.

Vi er allerede i gang med at analysere, hvordan vi kan modtage GPS-data fra forskellige enheder, så trailere og gods kan live-trackes i jeres nye disponeringscockpit.

Det betyder, at disponenten hele tiden kan se, hvor traileren befinder sig og gør det nemt at informere kunden om, hvor langt deres gods er nået.

Næste step bliver at gentænke den nuværende ressourcestyring og gøre den til et endnu bedre værktøj i disponentens daglige arbejde.
Samtidig bliver ressourcestyring mere funktionelt, dækker endnu bredere og bliver muligt at bruge i endnu flere funktioner i virksomheden. Herefter følger mere live-data og mulighed for mere overvågning.

FuturePlanning.jpg

 

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, EG Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk

Senior Support Consultant

Christian Lenz

Tlf:  +45 7260 2450

Email:  chlen@eg.dk