2021
18. december 2020

ASPECT4 Transport - Vi ser frem til 2021

Året 2020 lakker mod enden. Et meget specielt år for både jer og os.

Vi har forsøgt at navigere og drive vores samarbejde under de nye forhold og samtidig overholde både myndighedernes, jeres og vores egne retningslinjer.

Det har ikke altid været lige let, men vi er overbeviste om, at vi har mødt udfordringerne bedst muligt ud fra fælles vilkår.

Vi håber, at alt bliver lidt mere 'normalt' i 2021, for vi har rigtig mange tiltag i gang og endnu flere, vi gerne vil i gang med.
 

Softwareløsninger kommer mere i fokus

I ASPECT4 Transport er vi ved at transformere os fra en konsulentforretning til en meget mere produktorienteret softwarevirksomhed. Det er naturligvis ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden, men jeg håber, at I kan se og mærke, at vi er på vej.

Samarbejde, åbenhed og udvikling er de punkter, vi gerne vil måles på. Vi bevæger os i den rigtige retning, måske ikke helt i det tempo, vi kunne ønske. Men vi skal sikre, at vi gør det rigtigt, og det tager naturligvis tid.

Deltag i nyt kundeforum

I 2021 vil vi gerne fortsætte udviklingen og sikre, at I som kunder kommer bedre i spil med jeres ønsker og ideer.

Derfor vil jeg i starten af året tage initiativ til et 'kunde productboard', hvor I alle er inviteret. Et åbent forum, hvor jeg håber, at vi kan diskutere fremtidige udviklingsløsninger for ASPECT4 Transport, så vi kan imødekomme jeres og jeres kunders krav til løsningerne bedre og mere rettidigt.

Temaer kunne være ETA, CO2-regnskab, Advisering og Business Intelligence for blot at nævne nogle få - I har sikkert mange gode ideer.

Med ønsket om en god jul og et godt nytår.

Søren Trampedach Grodt-Andersen
ASPECT4 Transport

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk