slip robotterne loes
28. juni 2020

Sådan får du mere ud af den virtuelle ASPECT4 Day

Den traditionelle ASPECT4 Day 2020, der skulle have været holdt som et fysisk arrangement, blev på grund af Corona i stedet til en virtuel ASPECT4 Day sidst i marts. På den virtuelle dag frigav vi i ASPECT4 den nyeste version af ASPECT4 Release 7 og præsenterede fremtidens ASPECT4 med de nye trends og teknologier - og hvad det kommer til at betyde for kunderne.

Normalt ville næsten 400 kunder være samlet fysisk til en præsentation af alle de smarte nyheder, men dagens event blev på kreativ vis og på kun to uger forvandlet til et virtuelt arrangement med videoer og online-sessions. Den virtuelle ASPECT4 Day 2020 blev en kæmpe succes.

Fik du set det, du ville?
Der var livlig trafik på vores hjemmeside og til de online-sessions, som blev udbudt, og vi har efterfølgende fået stor ros for vores resultat med at omlægge arrangementet.

Til jer som ikke kunne deltage, ikke fik set det hele eller som gerne vil gense nogle af indslagene, kan I fortsat se de videoer, vi har produceret, på vores hjemmeside.

Se eller gense alle videoer her

Flere spændende nyheder i Release 7

  • Øresund iTicket – mulighed for online at booke iTIcket som gemmes i ASPECT4 og automatisk sendes med til chauffør
  • Indsætte viapunkter direkte i disponeringsbilledet, hvis ruten skal tilpasses
  • Robotics, attachment og easy integration 
  • Ny bookingapplikation
  • Reservationsfaktura
  • Automatisk lukning af charteks

Få overblikket i ASPECT4s releasehæfter
Ud over videoer kan du få meget mere at vide om nyhederne i en række releasehæfter, vi har udarbejdet. Releasehæfterne er fyldt med konkrete detaljer om alt det nye i ASPECT 4-brancheløsningerne.

Du finder releasehæfterne her

Vil du vide mere?
Vil du vide endnu mere om fremtidens mange muligheder for at optimere netop jeres forretning med Release 7 eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Nicolai Smet Andersen, Consultant ASPECT 4 Transport på +45 2524 6130 eller nisan@eg.dk

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Vice President

Britta Bech

Email:  bbech@eg.dk

Sales Director

Christian Brandrup

Tlf:  +45 4012 1627

Email:  chbra@eg.dk