ASPECT4 Day 2020 blev virtuel succes
27. marts 2020

ASPECT4 Day 2020 blev virtuel succes

Konceptet for årets ASPECT4 Day måtte ændres lynhurtigt på grund af corona-omstændighederne i Danmark og resten af verden. Det lykkedes, og hos EG ASPECT4 er vi stolte over på kun to uger at have forvandlet den store fysiske event ASPECT4 Day i Kolding til en virtuel dag med video og online-møder. 17 videoer blev produceret i en intens uge lige op til dagen.

For hvad gør man, når man har planlagt et stort fysisk arrangement med over 300 tilmeldte til ASPECT4 Day på Comwell i Kolding – og alt pludselig skal tænkes om på grund af den globale corona-smitte?

- Vi var nødt til at tænke kreativt og sætte alle vores teknologiske kompetencer i spil. Ingen af de tilmeldte skulle gå glip af de spændende nyheder i Release 7, som med Robotics, Easy Integration og Attachments rummer nogle helt særlige fremtidsmuligheder for virksomhederne inden for brancheområderne Transport, Logistik, Trælast og Fashion, fortæller Steen Ravn, Vice President for EG ASPECT4.

- ASPECT4-dagen er vigtig, fordi vi dér viser, hvordan vi kommer til at arbejde i ASPECT4 med de nye trends, teknologier, og hvad det kommer til at betyde for kunderne fremadrettet.

Alle sejl blev sat til, og ASPECT4 Day 2020 blev en virtuel dag, hvor de flere hundrede deltagere direkte på deres pc kunne få alle nyhederne i ASPECT4 Release 7 præsenteret på videoer og deltage i online-møder.

- Det har været en intens uge op til den virtuelle dag. Jeg er utrolig glad og stolt over den indsats, mine kolleger har ydet. En megastor indsats for først at udvikle Release 7 og dernæst for, at vi kunne blive klar med videoer og materiale på dagen. 6 timers video i alt på 17 videoer med dagens temaer blev produceret på en uge, fortæller Steen Ravn.
 

Et kæmpe hop ind i fremtiden med software-robotter

Temaerne i år er Robotic Automation Process (RPA), Easy Integration og Attachments. Med Release 7 kommer softwarerobotter til at overtage mange rutineopgaver, fx administrativt, og det frigiver værdifuld tid i virksomhederne. Integrationer med andre systemer bliver nemmere, og det bliver nemmere at tilgå og udveksle data, også på tværs af landegrænser.

- ASPECT4 Release 7 er et kæmpe hop ind i fremtiden, og vi har arbejdet længe på at udvikle Release 7, som kommer til at få en stor betydning for fremtidens måde at arbejde på i virksomhederne. Derfor har vi glædet os helt vildt til at kunne præsentere nyhederne på ASPECT4 Day 2020, siger Steen Ravn.
 

Booster evnen til at optimere

Den virtuelle ASPECT4 Day bød udover keynote-videoer også på videoer med 14 break-out-sessions fra de forskellige brancheområder, hvor de nye features konkret blev præsenteret i it-løsningerne til de enkelte brancher. Fx på sessions som 'Fashion: Endnu bedre salg på fremtidens globale marked', 'Det kan robotterne i ASPECT4 Logistik', 'Robotics og automatisering i ASPECT4 Transport', 'Byg og sæt dine egne software-robotter i spil' og 'Effektivisér med Attachments'.

Om eftermiddagen kunne deltagerne vælge at deltage i live online-møder inden for hvert brancheområde.

Software-robotterne vil komme til at ændre mange arbejdsprocesser. Jimmi Madsen, der er CFO hos firmaet C.C. Jensen A/S og kunde hos EG ASPECT4 gennem 25 år, siger på en af videoerne:

- Med software-robotterne booster vi evnen til at kunne optimere vores administrative arbejdsprocesser. Ambitionen er, at vi forbedrer vores evne til at implementere Shared Service, forbedrer vores processer og øger arbejdsglæden hos medarbejderne.

- Det blev en god dag trods situationen, siger Steen Ravn og fortsætter:

- Nu ser vi frem til, at vi sammen med kunderne skal implementere Release 7 med robotter og integrationer, så vi kan være med til at optimere kundernes forretning endnu mere. Både i Release 7 og på den virtuelle ASPECT4 Day viser den teknologiske udvikling virkelig sin styrke.

Besøg Virtuel ASPECT4 Day 2020