ASPECT4 Transport - Disponering
05. marts 2021

Disponering med ASPECT4 giver fuldt overblik

Optimer din disponering og afregning med ASPECT4.

Er du også træt af at bruge for mange ressourcer på langsomme afregningsprocesser?
Det kan du gøre noget ved: Disponer med ASPECT4 og integrer med PTV xServer, så kan du både optimere din disponering og automatisere din afregning.

Nemt at beregne turens omkostninger

Når du som disponent har disponeret turen korrekt, inklusive start- og stopsteder, terminaler og eventuelle færger, kan du med det samme beregne turens omkostninger og tydeligt se turens dækningsbidrag, inden chaufføren bliver sendt afsted. Samtidig vises ruten på et kort, hvor du kan se hele turen.

Automatisk afregning/kreditering

Den planlagte tur indeholder alt til videre afregning, fx kørte kilometer og vejskat, beregnet ud fra bilens oplysninger og EURO-norm.
Turen er beregnet på de eksakte geokoder, der let kan hentes ind i ASPECT4 via masse-geokodning.

Når turen er klar, kan den vognkrediteres automatisk på baggrund af den allerede udførte beregning, og afregningen kan enkelt og hurtigt sendes til vognmanden.

Cloudløsning med let adgang

PTV xServer er en cloudløsning, derfor kan du undgå selv at skulle installere en stor server for at få adgang til beregningerne.

Et eksempel på et kort


Et eksempel på en udregning

billede.png

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk