ASPECT4 Transport: Fremtidens disponeringscockpit er landet
13. oktober 2022

ASPECT4 Transport: Flere stærke moduler i NewPlanning

NewPlanning er videreudviklet med flere moduler. Digitalisér din forretning med blandt andet ruteplanlægning, hvor du nu kan angive biltype og se omkostninger og CO2-tal, før vognmanden kører ud.

AssistedPlanning & NewPlanning er helt nye værktøjer, der ikke bare gør disponeringsprocessen i ASPECT4 mere overskuelig, den giver også disponenten mulighed for at være mere agil i sin planlægning.

Disponenten kan blandt andet via drag and drop omdisponere sine sendinger og automatisk rutekalkulere turene igen. Det giver mulighed for hele tiden at have overblik over den faktiske økonomi på hver tur. Med modulerne kan man udnytte de nye automatikker, der gør hverdagen nemmere for disponenterne.

Overblik over økonomien fra start

For at få fuldt udbytte af AssistedPlanning og NewPlanning anbefaler vi at bruge disse i kombination med PTV og bruger de forskellige muligheder for reservationer, da det underbygger de nye features og automatikker samt hjælper med at give et overblik over økonomien. 

EG samarbejder i dag tæt med PTV. Det betyder at vi integrerer mere og mere med PTV, og derfor kan vi også drage nytte af alle de features som PTV tilbyder.

Med PTV-modulet kan man i NewPlanning på release Y22Q3 i fordisponeringen se km, Maut og omkostning. Som noget nyt har vi nu også mulighed for at oprette forskellige biltyper i ASPECT4, som ruteberegningen kan sende med til PTV.

Når man opretter en tur i vores nye Disponeringscockpit, kan systemet nu selv indsætte bro, færge eller via punkter på turen, og derved også lave reservationen for dette - samtidig med, at der ved oprettelse af chartek laves en automatisk rutekalkulation. Det giver et værdifuldt overblik over økonomien allerede ved oprettelsen af chartek.

Automatikken sparer disponenterne for dyrebar tid, som kan bruges på at lave endnu flere transporter eller optimere på allerede planlagte ture. Hvis der kommer ændringer til en allerede planlagt tur, genberegnes turen automatisk med ændringerne.

Mere om modulerne

Få mere at vide om flere af modulerne og hvad vi har videreudviklet i NewPlanning, som giver dig fordele i hverdagen.

Andre smarte funktioner er fx automatisk afsendelse af faktura med vedhæftet POD og Query-manager, et værktøj til at få vist dine nøgletal, statistikker og beregninger præcis som du ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte vores transportkonsulenter. Du kan også se webinaret, vi har optaget med de nye features.

Se hvordan du optimerer din disponeringsproces og får det fulde udbytte af AssistedPlanning og NewPlanning i ASPECT4 Transport - Se webinaret her

 

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, EG Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk

Senior Support Consultant

Christian Lenz

Tlf:  +45 7260 2450

Email:  chlen@eg.dk