Nye medarbejdere i ASPECT4 Transport
25. oktober 2023

ASPECT4 Transport: En hel række nye medarbejdere styrker teamet, udviklingen og kundeservicen

Vi styrker Transport-teamet med flere hænder og kompetencer både herhjemme og uden for landets grænser, for der er gang i alle cylindre i ASPECT4 Transport. 


Vi udvider med fire nye konsulenter, endnu en medarbejder i kundesupporten samt en række udviklere i Indien.

Mød vores nye konsulenter, som er:

Kristian Lindberg
Jeg har arbejdet inden for transport næsten hele mit arbejdsliv, med start i Stena Line blandt andet med Customer Support Systems. Senere hos Frölunda Transport, Mattssons Åkeri, GLC som transportleder/it-administrator. Senest it-projektleder hos Sandahlsbolagen, og jeg har arbejdet med de fleste store TMS-systemer i Sverige, herunder Alystra, Opter, Mobilast og Barkfors T5. Jeg ser meget frem til at være en del af rejsen med ASPECT4 i Sverige og hjælpe vores nuværende og kommende kunder med at få et virkelig godt TMS-system. Jeg er 43 år, og fritiden bruges sammen med min familie.

Morten Løber
Jeg er tidligere udlært på kontor hos transportvirksomheden Frode Laursen A/S. Her har jeg været teamleder i kundeservice og efterfølgende i procesafdelingen med ansvar for optimering af virksomhedens administrative processer. Senest har jeg været transportkonsulent hos Navitrans Logistics software og haft ansvar for forretningsanalyse, implementering af nye kunder, undervisning og generel optimering af kundernes administrative arbejdsprocesser. Jeg er 44, gift med Joan og har to voksne drenge på 17 og 19 år.

Michael Holm
Jeg har været ansat 19 år i H. Daugaard A/S, inden jeg startede her hos EG. Alle årene har jeg arbejdet med ASPECT4, heraf de seneste syv år været en fast del af it-afdelingen med fokus på EDI og kundeaftaler.
Privat er jeg gift med Lilian og bor i Kolding. Fritiden går med hus, hunde og især offroad-køretøjer sammen med junior.

Anton Kaas Tepavicharov
Jeg har syv års erfaring som speditør og har arbejdet med ASPECT4 hos ICT Logistics (nu DFDS). Før EG har jeg arbejdet hos en produktionsvirksomhed, Palsgaard, hvor jeg blandt andet har arbejdet med Microsoft Dynamix AX og stået for transportaftaler og transportordrer. Jeg er 32 år, bor med min familie i Vejle, er stor fodboldfan, og holdet over dem alle er Manchester City.

Ekstra hjælp i supporten er:

Karina Leerhøj Larsen
Jeg har været 17 år hos FREJA transport, hvor jeg har være bruger i flere forskellige afdelinger. Fritiden tilbringer jeg i min have og med strikketøjet. Desuden er jeg frivillig i Kræftens Bekæmpelse som netværksleder og bestyrelsesmedlem. Jeg er 50 år, bor I Silkeborg med min mand og børn på 15 og 19 år.

Større 'udviklermuskel'

Vi har samtidig fået en række nye udviklere i Indien med ombord, som skal være med til at fremtidssikre løsningen. Dermed får vi en større muskel i forhold til udvikling og understøtter alle de nye tiltag, vi arbejder med.

Tag fat i os og få inspiration

Tag endelig fat i vores konsulenter, hvis I har ønsker, spørgsmål eller blot ønsker inspiration til, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe nye spændende optimeringsprojekter i jeres forretning. Der kan ligge gevinster i både at udnytte de eksisterende funktionaliteter i løsningen og i de nye tiltag, vi arbejder med.

 

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk