EG præsenterer EMS-systemet EG Omega på DFM Årskonference
13. marts 2024

EG præsenterer EMS-systemet EG Omega på DFM Årskonference

Temaet for DFM Årskonference i 2024 er ESG, og derfor kan deltagerne både møde EG MainManager og EMS systemet EG Omega på udstillermessen.


"EG MainManager er allerede kendt som et af de førende systemer til Facility Management i deltagerkredsen på DFM Årskonference. Så da temaet for konferencen i år er ESG, har vi valgt også at præsentere vores EMS-løsning, EG Omega på standen" forklarer Customer Success Consultant, Peter Munk Schade, EG MainManager.

Dansk Facilities Management arrangerer hvert år en to-dages konference med fokus på Facility Management, Workplace Management, netværk og vidensudveksling. Årsmødet afholdes i 2024 den 30. og 31. maj i Tivoli Hotel & Congress Center.

Årskonferencen 2024 tager afsæt i elementerne i og omkring ESG.

"Derfor glæder vi os til at vise mulighederne i EG Omega, for med EG Omega kan man automatisk identificere sit forbrug og CO2-udledningen samt se potentialet for energibesparelser i virksomheden", siger Peter Munk Schade.

EG Omega er en komplet løsning til digital energiledelse, der ved hjælp af AI sikrer ledelsen et opdateret og datadrevet beslutningsgrundlag for rentable energi- og forbrugsinvesteringer med positiv effekt på CO2-regnskabet.

Løsningen samler alle relevante data, rapporter og analyser ét sted, så man løbende kan overvåge og optimere sit forbrug, samt dokumentere effekten af indsatsen med konkrete data.

EG Omega er relevant for offentlige og private virksomheder med behov for energioptimering på tværs af flere lokationer.

Læs mere om DFM Årskonference