Energiforum 2024
26. februar 2024

La' vær med at vente længere – tal med EG på Energiforum 2024

Vi har alle travlt, hvis vi skal nå 2030-målene, så der er ingen tid at spilde. Mød os på Energiforums årsmøde, og kom gang med at handle.

"Engang var det smart at tale om en "brændende platform", når man skulle skabe forandringer. Det er slet ikke nødvendigt længere. Nu har vi en brændende planet, så det er skørt at spilde tiden på den slags gøgl," siger Senior Sales Executive, Rasmus Gorm Pedersen, EG:

"Så ikke mere snak. Nu handler det om at gribe de digitale værktøjer, der kan hjælpe med at minimere forbruget af fossile brændstoffer og reducere den enkelte virksomheds CO2-aftryk. Heldigvis har vi løsninger der virker, og dem vil vi rigtig gerne vise frem på Energiforum | Energiforum Danmarks årskonference," siger Rasmus Gorm Pedersen.

Ingen grund til at vente

Årskonference afholdes på Hotel Nyborg Strand den 5. og 6. marts 2024. Denne gang er der fokus på energi, bygninger og grøn omstilling under overskriften: Ingen grund til at vente. Alt det kan vi nå inden 2025 og 2030.

"I EG har vi stort fokus på energiledelse og bæredygtigt byggerimed med en række brancherettede løsninger. Fælles for dem alle er, at de er udviklet sammen med bruger og virker i praksis. På vores stand har vi i år valgt at fokusere på fire af vores løsninger, EG Omega, EG MainManager, EG Sigma og EG Ajour", siger Rasmus Gorm Pedersen.

  • EG Omega er et EMS-system, der giver jer konkret viden til at spare penge på jeres forbrug og optimere jeres CO2-aftryk baseret på realtime forbrugsdata.
  • EG MainManager er et Facility Management system, hvor man kan administrere energiforbrug, arealstyring, drift og vedligehold, helpdesk, økonomi og historik i et og samme system.
  • EG Sigma er de professionelles foretrukne software til tilbud og kalkulation, for mellemstore og større bygge- og anlægsvirksomheder, hvor man både kan beregne kost og CO2-aftryk i forbindelse med materialevalg i én arbejdsgang.
  • EG Ajour er et Facility Management system til digital dokumentation på drift og vedligehold i forbindelse med aflevering af byggeriet og til brug for den efterfølgende drift og servicering af bygningen.

Tilmeld jer MiniMessen 2024

I forbindelse med årsmødet afholdes desuden en minimesse på 2.dagen, hvor alle er velkommen til at kigge forbi og se de forskellige løsninger.

Her kan se udstillernes stande og netværke med kolleger fra hele landet. Minimessen åbner onsdag den 6. marts kl. 9.00. Det er gratis at deltage men kræver tilmelding.

Tilmeld dig her

Når du besøger Minimessen, får du samtidig adgang til et spændende finale- og debatevent, hvor Energiforum Danmark uddeler årets Energi- og miljøpris. Her møder du også et veloplagt panel af iværksættere og klimaeksperter, der sammen med radiovært og debattør Lars Tier Mogensen debatterer under overskriften, 'Går vejen til bæredygtighed gennem adfærd eller nye teknologier?'.

Finale - og debateventet afholdes den 6. marts kl. 13.00 - 14.30 på Energiforum 2024. Du kan hente din gratis billet ved indgangen til Minimessen i tidsrummet 11.00 - 11.30.

Smug-kig i løsningskatalog

I forbindelse med årsmødet har Energiforum Danmark samlet et løsningskatalog med en række produkter, inden for fire kategorier:

  • Få styr på bygningen
  • Indeklima og driftsoptimering
  • Mere bæredygtige produkter og materialer
  • Intelligente bygninger

"De mange løsninger viser, at der vitterlig ikke er grund til at vente, når vi nu har så meget vi skal nå. Så lad os få en snak og sammen smøge ærmerne op, " siger Senior Sales Executive, Rasmus Gorm Pedersen, EG.

 

Læs mere om Energiforum | Energiforum Danmarks årskonference på LinkedIn