Energiledelse og forbrugsstyring på den smarte måde

Med EG Ines har du et unikt værktøj til digital energiledelse og energioptimering. Du får automatisk besked om mulighederne for at spare på energien og reducere dit CO2-aftryk ved hjælp af kunstig intelligens.

 

Få mere information om EG Ines

eg-ines

Derfor skal du vælge EG Ines

EG Ines - automatiske analyser af forbrugs- og vejrdata

EG Ines Ventilation

EG Ines Ventilation

EG Ines Ventilationsanalyse giver dig detaljeret indsigt i driften af jeres ventilationssystem og kommer med forslag til, hvordan du kan optimere tidsplanerne for det enkelte anlæg i den enkelte bygning. EG Ines ser blandt andet på, hvornår der bliver brugt vand i bygningerne og analyserer derefter ventilationens tænd/sluk-program ud fra energidata. Hvor der er mulighed for at optimere ventilationstimerne, beregner og visualiserer EG Ines energi-, omkostnings- og CO2-besparelsen automatisk.

EG Ines foreslår tidsplaner for hverdage, lørdage, søndage og helligdage.

EG Ines Ventilationsummary.png

EG Ines Varmeforbrug

EG Ines Varmeforbrug

EG Ines Varmeforbrug opdeler varmekilderne i tre typer: vandvarme, ventilationsvarme og basisbelastning.

EG Ines analyserer de tre former for varmedata og sammenligner dem med aktuelle data fra tilsvarende bygninger.
Hvor analysen afslører unormale værdier, foreslår EG Ines den mest sandsynlige årsag og kommer med konstruktive og konkrete forslag til, hvordan du kan løse problemet.

EG Ines Heatingdistribution.png

EG Ines Varmekraftanalyse

EG Ines Varmekraftanalyse

Ved hjælp af EG Ines Varmekraftanalyse analyserer og benchmarker systemet automatisk den ønskede indendørstemperatur og det maksimale energiforbrug i forhold til udendørstemperaturen.

EG Ines sørger også for at holde øje med om returvandet fra fjernvarmen er afkølet korrekt ved forskellige udendørstemperaturer. EG Ines analyserer desuden det løbende forbrug af varmt vand og identificerer og rapporterer om afvigelser fra normen.

Endelig analyserer EG Ines forbruget af elvarme i bygninger, hvor elvarme ikke er den primære varmekilde, for at undgå unødvendigt forbrug af elvarme.

EG Ines Heatinglimitanalysis.png

EG Ines Benchmarking

EG Ines Benchmarking

Med EG Ines Benchmarking kan du sammenligne dit energiforbrug og nøgletal for energiforbruget i din ejendomsportefølje med tilsvarende bygninger i hele EG Omega-databasen, der rummer mere end 20.000 lokationer.

Ved hjælp af EG Ines kan du hurtigt identificere de steder, der ikke fungerer optimalt sammenlignet med andre tilsvarende bygninger, så du kan finde frem til de mest sandsynlige årsager til den registrerede forskel.

EG Ines Benchmarking analyserer data på flere måder afhængigt af energitypen og årstiden.

EG Ines benchmarking.png

Kontakt os

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Kontakt os for yderligere information og demonstrationer, og vi er glade for at hjælpe dig.

Senior Sales Executive

Rasmus Pedersen

Email:  rpede@eg.dk

Senior Sales Executive

Thomas Kolze

Email:  tkolz@eg.dk