Mød EG's eksperter på Folkemødet 2023
26. maj 2023

Sæt ansigt på EG på Folkemødet 2023

Har du ikke bare vild lyst til at møde Johnny, Rasmus, Steffen, Jesper og Per fra EG i Allinge? Få en snak med dem i solen?

Okay, så lad os lige forklare en smule mere, inden du bare siger nej inde i hovedet og holder op med at læse.

De fem herrer er nemlig ikke bare the usual crowd, som møder op til enhver festival, men EG's nøje udvalgte og udsendte ekspert-team til Folkemødet 2023 på Bornholm.

De er med på teamet, både for at holde diverse oplæg, men også for netop at møde andre deltagere og diskutere digitalisering, uanset om det er med festivalturister, embedsmænd, politikere eller noget helt fjerde.

Her kan du læse lidt om de fem fra EG:

 • Johnny Iversen, handyman, divisionsdirektør i EG Public. Taler gerne om: Offentlig/privat samarbejde, digitaliseringsstrategier og digital velfærd
 • Rasmus Dalby Martinussen, stolt Silkeborg-fan, Senior Vice President, EG Utility: Taler gerne om virtuelle kraftværker, energiledelse og grøn omstilling
 • Steffen Rugtved, cykelglad, direktør EG Digital Welfare. Taler gerne om: Det specialiserede socialområde, kunstig intelligens og digital borgerservice
 • Jesper Bo Seidler, vennesæl, Senior Manager, Product Management & Sales, EG Digital Welfare. Taler gerne om : Digitalisering og anskaffelse af store og komplekse IT-løsninger til den offentlige sektor.
 • Per Mouritsen, dialogsøgende, Sales Director, EG Public Sales. Taler gerne om: Udbud, kontrakter, og advokathonorarer

Du kan møde dem alle på IT-Branchens fantastiske venue i Allinge Havn, IT-Paratskibet og alle steder på festivalpladsen, hvor der er interesse for at diskutere offentlig digitalisering.

Og der er faktisk mening i galskaben med  ønsket om dialog:

 • 76% af Folkemødets arrangører oplever, at de får udbygget deres samarbejdsrelationer,
  • Næsten halvdelen får indflydelse på lovgivning/regulering af deres fagområde
 • 82% af de personer, der deltager i privat regi, oplever, at de får ny og brugbar viden om politiske spørgsmål
  • Mere end halvdelen vender hjem med lyst til at blive mere politisk aktiv

Skal vi tale sammen?

Hvis du vil høre mere om vores arrangementer på Folkemødet, invitere os til en debat eller bare aftale tid og sted for et uformelt møde, så kontakt EG's Folkemødekoordinator, Communication Manager Per Roholt på peroh@eg.dk eller +45 20609736. 

Om EG

EG leverer nordisk branchesoftware, der hjælper vores kunder med at udvikle deres virksomhed yderligere. Vores software er forankret i højt specialiseret viden og er udviklet på baggrund af en dyb forståelse af vores kunders profession og branche.


Læs mere om EG