EG klar til Folkemøde igen i 2023
01. juni 2023

Bornholm: Vi er så klar til Folkemøde 2023

EG deltager også i år, når det traditionsrige Folkemøde afholdes i Allinge på Bornholm i dagene fra den 15. til den 17. juni.


Hvert år i uge 24 forvandles Allinge på Bornholm til et centrum af glæde, samarbejde og nysgerrighed.  Det primære formål med Folkemødet er at styrke det danske demokrati ved at mindske afstanden og øge tilliden mellem borgere og beslutningstagere.

"Jeg synes virkelig, at det kaotiske arrangement med gøgl, gejl og hundredevis af events på ganske få dage, arrangeret af alt fra politiske partier, og græsrødder til andre samfundsaktører som EG, gør Folkemødet til noget helt unikt", siger divisionsdirektør Johnny Iversen, EG Public.

Selv deltager EG i år blandt andet med debatter på IT-Paratskibet om fortsat digitalisering som en forudsætning for at redde velfærdssamfundet og en debat om klimakrisen og behovet for digitale løsninger til at understøtte den grønne omstilling.

"Vi er jo lidt nørder, så vi vil naturligvis gerne pege på nogle af de digitale løsninger, som vi ser som svaret på tidens udfordringer. Men vi er ikke mere enøjede, end at det altid er en berigelse at få andre perspektiver på livet. Derfor er det altid en fornøjelse at være med på Folkemødet", forklarer Johnny Iversen:

"For på Folkemødet er vi i hvert fald sikre på at møde andre, der ikke deler vores holdninger, og jeg synes det er med til at vores løsninger i sidste ende bliver bedre".

"Ud over de planlagte arrangementer er vi naturligvis også friske på at deltage i dialogerne med alle, vi møder undervejs, siger Johnny Iversen, EG.

Se programmet for årets Folkemøde
 

Skal vi tale sammen?

Hvis du vil høre mere om vores arrangementer på Folkemødet, invitere os til en debat eller bare aftale tid og sted for et uformelt møde, så kontakt EG's Folkemødekoordinator, Communication Manager Per Roholt på peroh@eg.dk eller +45 20609736.

Om EG

EG leverer nordisk branchesoftware, der hjælper vores kunder med at udvikle deres virksomhed yderligere. Vores software er forankret i højt specialiseret viden og er udviklet på baggrund af en dyb forståelse af vores kunders profession og branche.


Læs mere om EG