Find EG på Folkemødet 2023, og bland dig i debatten
07. juni 2023

Bland jer i debatten: Find EG på Folkemødet

Du kan altid finde EG i hverdagen, for vores software er alle vegne, uanset om du skal bygge et hus, bestille tid hos lægen eller have nyt kørekort. På Folkemødet kan det til gengæld være lidt svære at finde os i vrimlen. Men bare rolig vi er der.


Her kan du læse lidt om de debatter, hvor EG selv står som arrangør eller medarrangør.
 

TORSDAG DEN 15. JUNI KL. 14.00 – 15.00:

Ingen vej udenom: De nye varme hænder bliver mere digitale

Udgifterne til ældre og udsatte borgere bare vokser og vokser. Samtidig bliver det sværere og sværere at rekruttere kvalificerede medarbejdere til velfærdsområdet. Derfor er der ingen vej uden om: Når vi i fremtiden taler om varme hænder på velfærdsområdet, må vi acceptere, at de hænder i stigende grad bliver digitale. 

Sted: 
IT-Paratskibet – arrangeret i samarbejde med KMD.

Deltagere: 
Pernille Halberg Salamon, Kommunaldirektør, Hørsholm Kommune, FM og it-ordfører Noah Sturis, Alternativet, Johnny Iversen, Executive Vice President, EG; Torben Mols Direktør for Kommuner og Regioner KMD.

Moderator:
 Direktør for politik og kommunikation, Mette Lundberg, IT-Branchen

Link til event

FREDAG DEN 16. JUNI KL. 11.00 - 12.00:

Danmarks intelligente klimaløsninger

I Danmark har vi mange kompetencer og løsninger på området, der aktivt kan integrere data i erhvervslivet på tværs af sektorer og dermed bidrage til den grønne omstilling. hvad skal der til fra politisk side for at få stærke danske data-drevne løsninger ud over rampen?

Sted: IT-Paratskibet – arrangeret i samarbejde med KMD

Deltagere: Rasmus Dalby Martinussen, Senior Vice President, EG Utility, Christian Binggeli-Winter, Vice President, KMD, Maria Schack Vindum, direktør, Økonomistyrelsen, Mads Duedahl (V), Regionsrådsformand, Region Nordjylland.

Moderator: Seniorrådgiver Jens Klarskov, Rud Pedersen Public Affairs  

Link til event

Følg EG under Folkemødet

Under Folkemødet kan du også følge os på de sociale medier:


Skal vi tale sammen?

Hvis du vil høre mere om vores arrangementer på Folkemødet, invitere os til en debat eller bare aftale tid og sted for et uformelt møde, så kontakt EG's Folkemødekoordinator, Communication Manager Per Roholt på peroh@eg.dk eller +45 20609736.

Om EG

EG leverer nordisk branchesoftware, der hjælper vores kunder med at udvikle deres virksomhed yderligere. Vores software er forankret i højt specialiseret viden og er udviklet på baggrund af en dyb forståelse af vores kunders profession og branche.


Læs mere om EG