Bedre bogføring af løn fra Folkekirkens nye lønplatform
19. april 2018

Bedre bogføring af løn fra folkekirkens nye lønplatform

EG Brandsoft har frigivet ny funktionaliteter i forbindelse med lønkørslen i folkekirkens nye lønplatform i 2018. Opdateringerne er et led i integrationen og gør det blandt andet muligt at bogføre lønnen på medarbejderniveau. I det nye lønsystem er det også muligt at foretage bagudrettede korrektioner, så derfor bør du fremover kun rette lønoplysninger i lønsystemet.

Folkekirken skiftede lønplatform den 1. januar 2018, og integrationen til EG Brandsoft er nu klar med en række forbedringer i forhold til tidligere. Du kan styre lønbudgettet fra EG Brandsoft, og systemet kan importere lønposteringer, efterhånden som de frigives fra lønsystemet.

Bogføring på medarbejderniveau
Integrationen til den nye lønplatform er klar og kan anvendes inde fra bogføringskladdens funktioner. Og som flere har efterspurgt, kan du nu også se posteringer på medarbejderniveau. Fremover kan du altså ikke blot se lønart og formål, du kan også henføre de enkelte lønposter på dine medarbejdere.

Bogføringen kan indlæses, når Brandsoft har fået overført lønkørselsdata, og vil senere også komme til at omfatte diverse udbetalinger fra lønsystemet.

Rettelser kun i lønsystemet
Når du fremover bogfører lønnen i EG Brandsoft, er det vigtigt, at du kun taster eventuelle rettelser og justeringer i forbindelse med lønnen i lønsystemet. Integrationen betyder nemlig, at regnskabssystemet automatisk får opdateret posterne, så en eventuel ompostering vil også ske automatisk – dvs. også med tilbagevirkende kraft. Dermed behøver du kun at rette posterne ét sted.