EAN fakturering Brandsoft
01. april 2022

EG Brandsoft: Flere vælger EAN-faktureringen

Er I koblet på funktionen med elektronisk EAN/GLN-fakturering? Flere vælger muligheden for e-fakturering med de tidsbesparelser, det giver på håndtering af bilag og bogføring. Nu er der kommet en ny funktion.

Måske er det også aktuelt for jer at blive koblet på. Vi har forbedret funktionen, så det er blevet nemmere at uploade og mere overskueligt. Nu kan man se det fulde bilag samtidig med, at man konterer uden at skulle zoome.


Nyt: Få en advisering ved nyt bilag

En ny funktion er, at man kan få en mail eller en SMS, når der kommer nye bilag via GLN/EAN og slippe for selv at skulle tjekke.

Adviseringen er gratis og kan tilmeldes ved at klikke på REDIGER - NOTIFIKATIONER og sætte flueben i sms og/eller email.

EAN-brandsoft.jpg

Senere vil der også blive mulighed for at tilmelde sig notifikationer på Digital Dødsanmeldelse, GIAS betalinger mv. Det vil vi løbende informere om.

Læs mere omkring elektronisk fakturering her hvis i ikke allerede er tilmeldt.

En af dem, der har valgt elektronisk fakturering fra EG Brandsoft er Skads Provsti. Læs eller genlæs historien om, hvordan den elektroniske fakturering letter ekspeditionstiden og arbejdet med at betale fakturaer i Skads Provsti. Du kan læse om historien her.