Kortmodul
19. juni 2019

Kort nyt om kortmodulet

Brugerinterfacet har fået et markant løft, og systemet er blevet meget nemmere at forstå og betjene. Samtidig er det blevet langt lettere at lave forespørgsler og analyser på data direkte fra kortet.

  • Du kan nu gemme forespørgsler, og dermed er det i den nye version blevet superhurtigt at se, hvor de ledige gravsteder er, hvornår gravsteder udløber, eller hvor der fx skal udføres forskellige opgaver.
  • Ved at klikke på et gravsted får du nu vist nøgledata for det valgte gravsted: Hvem er ejer, og hvilke aftaler og fredningstider mv. er der på det enkelte gravsted.
  • Billeder af gravstederne er også blevet en vigtig del af kortet og er med til at give et uovertruffet overblik.
  • Gravsteder bliver nu vist i kortet som arealer, og det betyder, at man med kortet kan få et nøjagtigt overblik over fx antallet af kvadratmeter, der skal renholdes, grandækkes osv.
  • Vi har i det nye kortmodul opnået en markant forbedring af hastigheden, og det betyder, at du hurtigt kan flytte dig rundt på kortet og ændre i zoomniveauet.

Interesseret i det nye kortmodul?

Vi er begyndt at flytte kunder over på den nye version. Dette sker, ved at vi kontakter de nuværende brugere og aftaler, hvordan overgangen skal foregå.

Vil du vide mere om det nye kortmodul?

Du er altid velkommen til at kontakte os i EG Brandsoft, hvis du gerne vil vide mere om kortmodulet og er interesseret i at få den nye version.