Nyheder i Kirkegårds-appen
01. maj 2023

Nyheder i EG Brandsofts kirkegårds-app letter arbejdet

Med to nye funktioner i kirkegårds-appen kan man registrere arbejdet mere detaljeret og håndtere ordrer direkte i appen. Kirkegårdsleder Hans-Nicolai Lorenzen i Gråsten, der administrerer tre kirkegårde, er begejstret.


To nyheder til ordrer og registrering af arbejde, som EG Brandsoft har frigivet til appen, gør det simpelthen lettere at styre opgaverne på gravstederne.

I ordremodulet laver jeg ordrer på alt på gravstederne, og alt bliver registreret under udført arbejde. Derefter kan jeg fakturere direkte fra systemet. Det er smart Hans-Nicolai Lorenzen, kirkegårdsleder, Gråsten-Adsbøl-Rinkenæs sogn

 

Digitale ordrer faktureres med det samme

Med et nyt ordremodul kan personalet gå ind på gravstedet online og oprette ordrer, som nu kan vises og administreres direkte i kirkegårdsappen - og dermed undgå dobbeltarbejde.

Tidligere har medarbejderne ved kirkegårdene typisk haft en bunke forudfyldte sedler på bordet til arbejdsopgaver som skift af grus eller plantning af blomster på gravstederne. Sedlerne har medhjælperne haft med ud og efterfølgende manuelt returneret til kontoret, når opgaverne var udført. Derefter kunne der laves en faktura. Det er slut.

Medarbejderne kan åbne opgaven i appen ude på kirkegården, hurtigt overskue dagens opgaver digitalt og helt undgå sedler eller mails. Desuden kan ordrer nu laves til en faktura med det samme.
 

Sidste nyt er, at vi kan spare mails og udskrifter. Vi kan se ordrer og afslutte dem i appen Hans-Nicolai Lorenzen, kirkegårdsleder, Gråsten-Adsbøl-Rinkenæs sogn

 

Registrerer arbejdet mere detaljeret

Førhen kunne man som bruger kun se en aftale i appen. Med en ny funktion kan man trykke på aftalen og registrere, når arbejdet er udført, enten med eller uden tidsregistrering. Dermed kan man slippe for printede lister og at skulle ud på kirkegården og tjekke op på gravstederne.


Mulighed for statistik og kostprisberegning

Registreringen betyder, at man bagefter kan søge på både udførte opgaver og opgaver, der mangler at blive udført.

Det giver et bedre og mere aktuelt overblik over opgaverne på gravstederne. Kirkegårdslederen kan samtidig trække statistik over fx antal af gravsteder per år, der er udført opgaver på - og også udføre kostprisberegninger.


Se eller gense app-webinaret

Fik du ikke tilmeldt dig webinaret om nyhederne i appen?

Se eller gense webinaret fra den 20. april her


Gratis demo af nye funktioner

Hvis I har en ERFA-gruppe eller fx vil holde en temadag i provstiet, kommer Johannes Kirkegaard gerne ud og giver et oplæg til de nye funktioner i kirkegårdsappen. Det koster ikke noget.

Kontakt os i EG Brandsoft på 7260 2602 eller på salg@brandsoft.dk