Er det tid til et brush-up-kursus i AdvoPro?
30. november 2017

Er det tid til et brushup-kursus i AdvoPro?

Har du været bruger af AdvoPro i mange år, er det måske tid til et brushup-kursus. Vi oplever, at mange kunder kun anvender de funktioner, der var til rådighed, da de startede med AdvoPro-løsningen. Dermed risikerer de at gå glip af effektivisering i dagligdagen.

Digitaliseringen stiller stigende krav om effektivitet i dagligdagen. Derfor kan det godt betale sig at overveje, om du udnytter dine it-værktøjer godt nok.

Brushup-kursus efter dine behov

EG Legal udbyder individuel efteruddannelse i brugen af AdvoPro. Vi får mange positive tilbagemeldinger fra kursisterne, der siger, at det godt kan betale sig at investere tid og penge i at bruge værktøjerne fuldt ud.

Vi tilbyder brushup-kurser, der passer til jeres behov. I bestemmer selv, hvor mange timer I ønsker, og hvilke specifikke emner undervisningen skal tage udgangspunkt i. Kurset kan tage form af: 

  • En hel dag i din virksomhed
  • Et gå hjem-møde
  • Et onlinekursus, hvor vores konsulent deler skærm med jer via TeamViewer.

Her kan du læse nogle af reaktionerne fra vores seneste brushup-kursus:

"Det var supergodt med et brushup-kursus. Jeg fik set en del ting, systemet kan, som jeg ikke tidligere har været opmærksom på, og jeg fik genopfrisket nogle af de ting, som jeg havde glemt. Alt i alt giver det mulighed for en nemmere arbejdsgang, som kan spare en del tid."

"Jeg er meget godt tilfreds."

"Det skulle vi have haft for længe siden."

Vil du høre mere om jeres muligheder for brushup-kurser, kan du kontakte Lotte Juul på tlf. +45 7260 1831 eller på e-mail til Lotte.Juul@eg.dk.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher.

Senior Sales Executive, EG AdvoPro

Lotte Juul