Penneo
29. juni 2018

Nemmere rykkerproces med Penneo

Det kan være en besværlig proces at rykke for underskrifter. Det ved Pia Legarth fra Connection Inkasso alt om. Med integrationen mellem AdvoPro og Penneo kan hun nemmere styre kommunikationen, og det er ikke længere en manuel proces at få dokumenterne underskrevet. 

Rykkerprocessen er blevet nemmere hos Connection Inkasso. Når Pia Legarth har dannet en skyldnererklæring, et frivilligt forlig eller et tredje dokument i AdvoPro, kan hun sende det videre til Penneo. Herfra bliver dokumentet sendt til modtageren med den ønskede ledsagende tekst. Det er også muligt at foretage indstillinger for, hvor ofte mailen skal gensendes som påmindelse m.m. 

Når Penneo har overtaget dokumentet, behøver Pia Legarth ikke bekymre sig mere om at sende mails med påmindelse om underskrift: 

"Det er en lettelse, at jeg ikke skal bruge tid på at sende rykkere for selve dokumentet. Integrationen til AdvoPro gør det virkelig effektivt for os i dagligdagen. Jeg kan sende dokumentet til underskrift direkte fra AdvoPro, og herefter kan jeg se på sagen i AdvoPro, når dokumentet er skrevet under," siger Pia Legarth fra Connection Inkasso. 

 

Åbningshistorik giver bedre dialog 

Når mailen er afsendt fra Penneo, kan Pia Legarth se, om modtagerne har åbnet mailen, og om det vedhæftede dokument er blevet åbnet. Hun kan også se, hvornår dokumentet er åbnet, og hvor mange gange mailen er åbnet. Det giver en stor fordel for sagsbehandlingen: 

"Når jeg kender åbningshistorikken, kan jeg starte med at spørge modtageren direkte, om indholdet er uklart, om modtageren har problemer med NemID, eller om der er andet, der gør, at dokumentet endnu ikke er underskrevet. Før skulle jeg først undersøge, om modtageren kunne huske, om han eller hun havde modtaget en mail eller et brev fra os, og her risikerede dialogen at stoppe," siger Pia Legarth fra Connection Inkasso. 

Professionelt og driftssikkert 

Selvom Connection Inkasso sparer frimærket og turen til posthuset, er det især administration af rykkerprocessen, Pia Legarth vil fremhæve som en fordel. Og så er Penneo et driftssikkert system: 

"Nogle gange har jeg et underskrevet dokument efter 5 minutter. Det er meget effektivt, og hitraten på sagerne er også blevet marginalt bedre," siger Pia Legarth. 

Pia Legarth kan ikke svare på, om hun får flere underskrifter end tidligere, men der ligger en professionel gevinst i det: 

"Det sender også et mere professionelt signal, at vi kan køre sagerne digitalt. Også over for domstolene, hvor det er mere effektivt, når vi kan sige, at et dokument er underskrevet digitalt med NemID – det er mere validt og personhenførbart," siger Pia Legarth.