07. juni 2019

Spændende udvikling

Udviklingen i Advokatbranchen er spændende, og der ønskes i højere grad end nogensinde før at få digitaliseret alle processer, tage nye værktøjer i anvendelse, og tænke advokatydelser på en ny måde.

På FutureLegal 2019 fik vi masser af inspiration, som vi vil vurdere og arbejde videre med. Fx - hvordan udnytter vi kunstig intelligens optimalt, så de menneskelige ressourcer anvendes til det, der ikke kan erstattes af teknologien? Skal branchen åbne mere op for delvis self-service ved hjælp af teknologi, som Advokatvirksomheden stiller til rådighed? Hvordan kan man vha. teknologien komme tætter på kunden i et partnerskab i stedet for det traditionelle klient-/advokat forhold. Hvilke kompetencer har fremtidens advokater behov for, og hvordan får vi de etablerede advokater med ”på teknologi-vognen”?

Hos EG Legal vil vi snart kunne tilbyde endnu en integrationsmulighed til AdvoPro, og vi fortsætter med at finde nye spændende produkter.

Disruption is so last year
Cooperation is now
EG – let’s go further

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher.

Senior Sales Executive

Lotte Juul

Tlf:  +45 7260 1831

Email:  lojuu@eg.dk

Læs mere Læs mindre

Lotte har gennem mere end 25 års hjulpet kunder i advokat- og inkassobranchen med at optimere sagsprocesserne ved hjælp af digitale værktøjer. Det solide kendskab til branchen gør Lotte i stand til at sætte sig ind i både de juridiske og forretningsmæssige udfordringer, et it-system skal kunne løse for såvel advokatvirksomheder som for juridiske afdelinger. Også uden for it-sammenhænge er Lotte Juul en holdspiller med en lang fortid fra håndboldens verden. Ved siden af det står gør-det-selv-projekterne i hus og have i kø.