FutureLegal 2019
07. juni 2019

Spændende udvikling

Udviklingen i Advokatbranchen er spændende, og der ønskes i højere grad end nogensinde før at få digitaliseret alle processer, tage nye værktøjer i anvendelse, og tænke advokatydelser på en ny måde.

På FutureLegal 2019 fik vi masser af inspiration, som vi vil vurdere og arbejde videre med. Fx - hvordan udnytter vi kunstig intelligens optimalt, så de menneskelige ressourcer anvendes til det, der ikke kan erstattes af teknologien? Skal branchen åbne mere op for delvis self-service ved hjælp af teknologi, som Advokatvirksomheden stiller til rådighed? Hvordan kan man vha. teknologien komme tætter på kunden i et partnerskab i stedet for det traditionelle klient-/advokat forhold. Hvilke kompetencer har fremtidens advokater behov for, og hvordan får vi de etablerede advokater med ”på teknologi-vognen”?

Hos EG Legal vil vi snart kunne tilbyde endnu en integrationsmulighed til AdvoPro, og vi fortsætter med at finde nye spændende produkter.

Disruption is so last year
Cooperation is now
EG – let’s go further

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher.

Senior Sales Executive, EG AdvoPro

Lotte Juul