Velkommen til nye kolleger i EG Legal
02. september 2021

Velkommen til nye kolleger i EG Legal

Vi glæder os over en positiv vækst i EG Legal med øget kundetilgang. Det giver behov for flere hænder, og derfor har vi udvidet teamet med to nye medarbejdere i support og udvikling.

Her en kort præsentation af Karin Grantzau og Helge Abildgaard Larsen, der er blevet en del af EG Legal-teamet.
 

Karin Grantzau, konsulent, support

Jeg er kommet til EG Legal fra en stilling som sekretær gennem 13 år i et advokatfirma i Aarhus, hvor jeg primært varetog firmaets inkassosager. Advokatfirmaet var kunde hos EG Legal, og derfor kender jeg EG AdvoPro ganske godt. Samtidig arbejdede jeg sammen med EG Legals advokat hotline. Arbejdet i supporten er spændende, og jeg glæder mig til at videreudvikle min faglige ballast og være med til at give vores kunder en kompetent support.
 

Helge Abildgaard Larsen, seniorudvikler

Jeg arbejder som udvikler af EG AdvoPro/InkassoPro i EG Legal tre dage om ugen samt som udvikler af EG Strato i EG Bolig to dage om ugen. I EG Strato er vi ved at udskifte udviklingsmiljøet fra en ældre platform til den nyeste version af Delphi, så vi er opdateret til ændringer i Windows. I EG Legal håber jeg, at jeg blandt andet kan bidrage positivt med min mangeårige, dybe viden om Delphi-udviklingsmiljøet.

Tidligere har jeg i fem år arbejdet som udvikler af lægesystemet EG Clinea i EG Healthcare.