EG køber Capto A/S - Foto: Lars Krabbe
04. november 2020

EG køber Capto A/S

EG har købt Capto A/S, som er en dansk virksomhed med speciale i software til advokatfirmaer, juridiske afdelinger, medlemsorganisationer og kursusudbydere. 

Med opkøbet styrker EG sin position som førende leverandør af branchespecifik software i Skandinavien og ikke mindst sit renommé som markedsleder inden for legaltech. 

- EG er allerede til stede på det juridiske marked, og med opkøbet af Capto udvider vi vores tilstedeværelse. Vi kan se, at kunderne på dette marked har brug for en standard softwareløsning til deres meget specifikke processer, siger EG's CEO, Mikkel Bardram, og tilføjer: 

- Opkøbet af Capto passer perfekt ind i EG's strategi om at være den førende leverandør af vertikal software på hvert af vores markeder. Vi er overbeviste om, at foreningen af EG og Capto vil gavne vores kunder og i sidste ende hjælpe dem med at forbedre deres forretning. 

 Capto bliver fremadrettet en del af en dedikeret forretningsenhed, EG Legal, med over 300 kunder. 

- Ved at slå os sammen kan vi investere i og opgradere vores softwareplatform til advokatbranchen på baggrund af vores fælles erfaring og lange tradition for at udvikle branchespecifik software i tæt samarbejde med vores kunder, siger Jesper Andersen, Executive Vice President, EG Private Management. 

- Jeg er også glad for at kunne meddele, at  CEO Jan Nielsen, Captofortsætter som chef for EG Legal sammen med sine kolleger fra Capto, og jeg glæder mig til at byde dem velkommen som en del af EG, afslutter Jesper Andersen. 

For Jan Nielsen var EG det oplagte valg: 

- Capto og EG har i en årrække konkurreret på samme marked. Vi har altid respekteret hinanden, og vi har haft de samme værdier og det samme fokus på at levere den bedste software til vores kunder. Jeg ser frem til at forfølge vores fælles ambitioner i en stærkere organisation med større muligheder for at servicere og hjælpe vores kunder, siger CEO, Jan Nielsen, Capto. 

EG opkøbte Capto den 2. november 2020. Sælger og køber er enige om ikke at videregive yderligere oplysninger om salgsprisen og andre vilkår for transaktionen.  
 

Om EG A/S 

EG er en skandinavisk softwarevirksomhed med over 1.400 medarbejdere fordelt på mere end 20 kontorer i Skandinavien og Polen. Vi udvikler, leverer og servicerer vores egen software til mere end 21.000 private og offentlige kunder.
 

Om Capto A/S

Capto i København har mere end 3.500 brugere fordelt på 150 juridiske kunder og 45 organisationer. Capto leverer brancheløsningerne Advo+, CapLegal, Capto365, Course Management, Membership Management og Capto Ejendom.

Læs mere om EG CapLegal advokatløsning

Læs mere om EG Capto Medlemsløsning

Læs mere om EG Capto Kursusløsning


Yderligere oplysninger
 

For yderligere oplysninger bedes du kontakte: 

EG A/S: Jesper Andersen, EVP, +45 2085 9643 / jeand@eg.dk 
Capto A/S: Jan Nielsen, CEO, +45 2727 1618 / jan@capto.dk