Frank Sørensen fra EG Fashion
01. maj 2024

Frank Sørensen trapper ned efter 41 år i Fashion

Tidligere manager i ASPECT4 Fashion, Frank Sørensen, trapper ned arbejdsmæssigt fra den 31. juli efter 41 år i EG og inden for mode- og tekstil.


Frank Sørensen har valgt at starte sin arbejdsfri tilværelse per 31. juli 2024. Det er et planlagt skifte og sker helt udramatisk.

Vi vil i Fashion-teamet gøre alt for at sikre bedste overdragelse af viden, opgaver og kunder fra Frank. Det er naturligvis en udfordring 100 procent at få overdraget Franks over 40 års erfaring i branchen. Men vores dygtige konsulenter vil være klar til at tage over og assistere alle vores kunder.

35 år i spidsen for Fashion i EG

Frank Sørensen har i 35 år haft ansvaret for Fashion-forretningsområdet i EG. Han har ydet en kæmpe indsats med stor betydning for udviklingen af ASPECT4-branchesoftware til mode- og tekstilvirksomhederne. Samtidig har Frank Sørensen været garant for en stærk kundekontakt.

Et liv med mode og tekstil

Et langt arbejdsliv i mode- og tekstilbranchen har givet en enorm indsigt. Frank har arbejdet med branchen siden 1984 og har et indgående kendskab til at strømline hele værdikæden og har erfaring med alt fra produktudvikling, B2B, B2C til indkøb og salg.

"Frank tager sammen med sin kone Anette på en velfortjent rejse rundt på de europæiske veje i deres autocamper. Men vi er rigtig glade for, at vi i EG Fashion kan trække på Franks kæmpe viden om branchen lidt endnu", siger Per Nybo Nielsen, der er Market Manager og Senior Sales Executive i EG Fashion, som i dag er en del af EG Retail & Wholesale.

Per Nybo Nielsen vil sammen med Fashion-konsulenterne Rati Sivarajah, Rene Alexandersen, Lone Thune, Lars Christian Freundlich Andersen og Bjørn Nicolaisen varetage kontakten til vores kunder fremadrettet.