Kundereference

Cero & Etage

Cero & Etage har deltaget i brugerudviklingen af EG’s nye iPad-app og er meget begejstrede for den effektivisering af salget, som løsningen giver mulighed for.

Cero & Etage

IPad-appen gør salget "lean and clean"

... og sparer tid

 

I Cero & Etage vil vi gerne gøre tingene så enkelt og effektivt som muligt, og den målsætning understøtter iPad-appen i høj grad. Claus H. Mikkelsen, salgsdirektør, Cero & Etage

 

Vi kommer til at spare masser af tid både ude hos kunden og på kontoret, og det er min forventning, at vi kan frigøre mindst én stilling i indsalgsperioden. Foruden hurtigere og bedre håndtering af ordrer giver iPad-løsningen os en strategisk fordel via et langt bedre overblik over indsalget.”

 

Skræddersyet til mode- og tekstilbranchen

Da EG startede udviklingen af ”sælgerens nye mobile værktøj”, var EG meget opmærksom på, at det skulle være brugerne, der drev processen. Derfor har en række mode- og tekstilvirksomheder, bl.a. Cero & Etage, bidraget med input til appen, så den fokuserer knivskarpt på at opfylde brugernes konkrete behov.

”Erfaringen fra de bærbare pc’er er jo desværre, at bliver det bare lidt kompliceret, smider sælgerne det fra sig,” fortæller Claus H. Mikkelsen.

”Derfor har dialogen mellem os og EG haft stor betydning for resultatet. De har hørt på, hvad vi gerne ville, og har undgået den traditionelle it-udviklerfælde med at fokusere på smarte finesser og en overflod af funktioner, som ingen bruger til noget. Her er der skåret ind til benet, og appen kan præcis det, der er behov for. Og det kan den til gengæld utroligt godt.”

Lige til at gå i gang med: Langt de fleste salgsorganisationer oplever en betydelig it-barriere i frontleddet. De præsentations- og ordrestyringssystemer, man har kontrol over i showroomet, er væsentligt sværere at håndtere ude hos kunden. Styresystemet kan gå ned, softwaren mangle opdatering, forbindelsen til nettet blokere osv. Her har iPad’en den fordel, at den kobler mobiltelefonens automatiske netadgang med pc’ens funktionalitet – tilmed med langt højere opstartshastighed på både hardware og software.

 

Det er lykkedes at skabe et mere effektivt, mobilt salgsværktøj, som vil hæve både salg og kundeservice. Claus H. Mikkelsen, salgsdirektør, Cero & Etage

 

Læs mere om ASPECT4 Fashion her

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Manager, ASPECT4 Fashion

Per Nybo Nielsen

Tlf:  +45 4025 0078

Email:  penni@eg.dk