Erfamøde Logistik
01. december 2022

ERFA ASPECT4 Logistik: Vi vil gerne høre din mening

Som annonceret på Logistik ERFA-mødet i november, etablerer vi et kunde Advisory Board, hvor alle kan komme med input og påvirke retningen for ASPECT4 Logistik.

Det er vigtigt for os, at vi i samarbejde med jer kan udvikle løsningen i den rigtige retning, og at det afspejler de behov, I har.
Mikael Hansen, senior konsulent i ASPECT4 Logistik skal drive arbejdet med det nye Advisory Board, og han har allerede taget hul på opgaven.


ERFA Logistik - samvær med ligesindede

Hvis du ikke allerede er en del af vores Logistik ERFA-gruppe, så er det ikke for sent.
Vi mødes ca. fire gange om året, og programmet varierer alt efter, hvilke emner medlemmerne ønsker at høre om.


Virksomhedsbesøg hos Kyocera Unimerco

Senest var vi på virksomhedsbesøg hos Kyocera Unimerco, hvor vi blandt andet talte om momshåndtering, fragthåndtering og gennemgik den kommende release Y22Q4. Dagen sluttede af med en rundvisning på Kyocera.


Vil du være med i ERFA Logistik?

Næste møde i ERFA Logistik er den 21. februar 2023 hos EG i Aarhus.
Er du interesseret i at være med næste gang? Skriv gerne direkte til Andreas Hallander Thiel på mailen ahat@eg.dk

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Manager, ASPECT4 Logistik

Andreas Hallander Thiel

Tlf:  +45 7260 1261

Email:  ahath@eg.dk

Læs mere Læs mindre

Andreas Hallander Thiel er ansvarlig for ASPECT4 Logistik. Andreas har en kommerciel og ledelsesmæssig baggrund fra SDU og fra forskellige danske og nordiske organisationer. Andreas' fokus er værdiskabelse for kunderne og sammen med kompetencekonsulenterne i ASPECT4 at få løst kundernes udfordringer, så de kan udleve deres fulde potentiale gennem digitalisering. Kontakt Andreas, hvis du vil vide mere om, hvad ASPECT4 kan gøre for dig og din organisation.