ASPECT4 Logistik: Få seneste updates på ERFA-branchemøder
01. december 2023

ASPECT4 Logistik: Få seneste updates på ERFA-branchemøder

Vil du have seneste update på den nye bogføringslov, og hvad den betyder for jer? Og et kig ind i de kommende nyheder i løsningen? Så kom til Logistik ERFA-møde den 14. december.

På ERFA-møderne kan du blive opdateret på nyheder i jeres løsning, få inspiration, netværke - og meget andet. Torsdag den 14. december holder vi årets sidste branche ERFA-møde i ASPECT4 Logistik. Denne gang i Aarhus.


Kan vi bruge AI i ASPECT4?

På programmet er sidste nyt om bogføringsloven, der kommer med nye digitale bogføringskrav til jer, og der vil være en gennemgang af 'pseudokontering' ved vores ASPECT4 branchespecialister.

Der er også et indlæg om AI (Artificiel Intelligence), der er super aktuelt. Få et indblik i, hvordan vi arbejder med netop AI i ASPECT4.


Status på udviklingsprojekter

Nyeste releases bliver gennemgået, og vi taler om, hvilken værdi der ligger for jer. Vi vil samtidig give et overblik over, hvad vi arbejder med i de kommende releases.

ERFA-mødet den 14. december foregår på Hotel GUESTapart på Tueager i Aarhus. ERFA-mødet er for brugere af ASPECT4 Logistik-løsningen.


Vær med

Kontakt Andreas Hallander-Thiel, Senior Manager, ASPECT4 Logistik på ahath@eg.dk og hør mere om ASPECT4 Logistiks ERFA-møder eller tilmeld dig her.