Kender du EG BoligService?
01. juni 2022

Kender du EG BoligService?

Uforudsete udgifter kan give sved på panden hos de fleste boligadministratorer. Et af de nye digitale værktøjer, der er kommet til i EG Bolig er BoligService, der netop kan spotte uforudsete udgifter.

I EG Bolig arbejder vi hele tiden på at gøre arbejdet for bolig- og ejendomsadministratorer så digitalt og smidigt som muligt.
EG BoligService er et godt eksempel: Et modul og digitalt værktøj, der giver mulighed for at at holde øje med det, der kan blive en belastning, hvis det ikke bliver opdaget i tide, det kan være både økonomisk eller sundhedsmæssigt. Med værktøjet kan man samtidig varsle beboere digitalt.


Planlægning og overblik

Med EG BoligService, der er integreret med EG Bolig, kan man som boligadministrator holde styr på alle boligforhold. På fx en iPad kan man planlægge, varsle samt gennemføre og ikke mindst dokumentere opgaver, der kræver adgang til boligerne i boligselskabet.
Det giver overblik i arbejdet.


Tre fordele

Modulet giver mulighed for:

  • Automatisk planlægning af servicebesøg og sundhedstjek i systemet. Personlige planer sendes ud og beboerne varsles digitalt
  • Simpel registrering via tilpassede spørgeskemaer direkte i app. Integration med EG Bolig, så informationerne stemmer overens
  • Løbende overblik over alle boligforhold, der letter processerne og giver mere præcis budgettering og vedligeholdelse


Mere information

Kontakt os gerne og få en præsentation af EG BoligService.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg