Nye kolleger i EG Bolig
28. juni 2019

Nye kolleger i EG Bolig

I juni har vi kunnet byde velkommen til to nye konsulenter i EG Bolig, og vi har været heldige at finde to kompetente medarbejdere, der hver især kommer med stor erfaring fra branchen.

Ulla Meldgaard Kristensen er ansat på kontoret i Aarhus, og har tidligere arbejdet hos blandt andet boligselskaber i Holstebro. Ulla har især erfaring inden for områderne økonomi og implementering af it-projekter og har desuden et bredt kendskab til EG Bolig.

Olga Solodkina er ansat på kontoret i Ballerup og kommer med erfaring fra boligselskaber i både Vejle og København. Olga er en erfaren bruger af EG Bolig og har også kompetencer inden for økonomi og implementering af nye moduler i EG Bolig.

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod vores nye kolleger, som er i fuld gang med at blive oplært i de mange muligheder, som EG Bolig tilbyder.

Olga Solodkina og Ulla Meldgaard Kristensen vil fremover tage på kundebesøg, hvor de vil undervise og hjælpe vores kunder med fx optimeringer.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg