EG køber samarbejdspartneren InfoCD
16. maj 2023

EG køber InfoCD og satser yderligere på software til boligbranchen

EG køber samarbejdspartneren InfoCD A/S og styrker positionen som leverandør af branchesoftware inden for boligadministration.


"InfoCD kender vi som en dygtig samarbejdspartner med innovativ software, der gør det nemt for kunderne digitalt at håndtere dokumenter og data. InfoCD's løsninger, der allerede integreret til EG's boligsystemer, passer godt ind i porteføljen af løsninger, der kan håndtere hele processen omkring byggeri, bygninger og beboere", siger Mikkel Bardram, CEO i EG.

EG's boligadministrationsløsninger håndterer huslejeopkrævning for en halv million husstande, og herudover har EG en række digitale løsninger inden for facility- og energy management og bæredygtighed.

EG har tidligere købt proptechvirksomhederne Prosedo og InCom for at sikre de bedste digitale kommunikationsværktøjer mellem boligadministratorer, lejere og bestyrelser.

Effektiviserer kundernes administrationsflows

EG leverer i dag en samlet løsning til boligadministrationskunder, og med opkøbet af InfoCD vil produktet blive styrket yderligere.

"Med InfoCD binder vi vores løsninger endnu bedre sammen, så kunderne har mulighed for at behandle både fysiske og elektroniske dokumenter direkte i boligsystemerne på en mere effektiv måde, som sikrer, at kunderne sparer tid på processen, minimerer fejl og kan levere en mere effektiv administration, siger Martin Holmgaard, SVP i EG Housing og tilføjer:

"Softwaren kan automatisk afkode fakturaer, bilag, post samt dokumenter og lægge dem digitalt ind i EG's boligadministrationsløsning. Dermed kan kunderne nemmere håndtere fx bilag og bogføre beløb, ejendomsnumre, datoer mv. direkte i EG Bolig-systemet".

EG og InfoCD har samarbejdet de sidste 20 år om fælles projekter til større boligadministratorer.

Brian Steen Jensen, CEO i InfoCD, siger om valget af EG som ejer:

"Jeg glæder mig til at fortsætte vores gode samarbejde og udbygge løsningen yderligere. EG har soliditeten og den dybe brancheviden, som er nødvendig for, at vi kan tilbyde kunderne de mest brugervenlige og effektive løsninger også fremad. Vi prioriterer begge kundernes behov højt, og jeg er overbevist om, at EG er den rette ejer af InfoCD".

EG har overtaget InfoCD den 15. maj 2023. Sælger og køber er enige om ikke at oplyse yderligere om salgspris og øvrige vilkår for transaktionen.
 

Om InfoCD A/S

It-virksomheden udvikler og leverer løsninger til effektive, integrerede digitale workflows i den almene og private boligsektor. Med 25 års erfaring udvikler og leverer InfoCD markedets mest udbyggede løsning til håndtering af dokumenter, der skal konverteres til strukturerede data inden for boligadministration.
 

Om EG

EG er en markedsledende leverandør af nordisk branchesoftware til private og offentlige kunder. EG's Software-as-a-Service er udviklet af specialister med dyb brancheviden, der understøtter kundernes forretningskritiske og administrative processer. EG beskæftiger 2.000+ medarbejdere primært i Norden. Koncernens omsætning var i 2022 DKK 2.1 mia.

Mere information

Talsperson
Mikkel Bardram, CEO, EG

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736