EG Bolig bogføringslov
08. januar 2024

EG Bolig opfylder kravene til ny bogføringslov

Erhvervsstyrelsen har officielt godkendt EG Bolig i forhold til bogføringslovgivningen. Dermed kan bolig- og ejendomsadministratorerne være sikre på at overholde reglerne, når de bruger EG Bolig.


Der er kommet ekstra krav til digitale bogføringssystemer i bogføringsloven. Derfor har Erhvervsstyrelsen kontrolleret en række bogføringssystemer, og EG Bolig er netop blevet godkendt officielt af styrelsen.

"Som vi forventede, er EG Bolig blevet godkendt. Nu glæder vi os til at hjælpe endnu flere boligorganisationer og administratorer med at overholde den relevante lovgivning, når de bruger vores system", siger Martin Holmgaard, der er Senior Vice President i EG Housing.
 

Lever op til alle krav

Med grønt lys fra Erhvervsstyrelsen står EG Bolig nu på styrelsens officielle liste over godkendte digitale bogføringssystemer. Dermed lever EG Bolig op til alle krav til bogføringssystemer, der udbydes herhjemme.

EG Bolig er officielt godkendt som digitalt standard bogføringssystem af Erhvervsstyrelsen med følgende nummer fob518643. EG Bolig er compliant med bogføringsloven både på on-premise og SaaS løsning. 

Derfor kan boligorganisationer og administratorerne, der bruger EG Bolig være trygge i forhold til at de overholder de mange krav i bogføringsloven, herunder krav om at opbevare bilag forsvarligt, at bogføre digitalt og bankafstemme korrekt.

EG Bolig er et fleksibelt system til både større private ejendomsadministratorer og almene boligorganisationer, der yder service til beboere, lejere og boligsøgende. EG Bolig rummer et økonomisystem, og løsningen automatiserer og forenkler arbejdsopgaverne i administrationen.

Læs mere om EG Bolig

 

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg