Nedim Husic - ØENS ejendomsadministration
07. december 2023

ØENS Ejendomsadministration har testet det nye EG ProBo

"Det rigtig gode er, at forbedringerne er kommet fra brugerne selv", siger Nedim Husic, administrationschef hos ØENS Ejendomsadministration. De har testet den nye version af ejendomssoftwaren EG ProBo.

"Det er anerkendelsesværdigt, at vi udvikler ideerne sammen, og vi bliver hørt", siger Nedim Husic, der er administrationschef for foreningerne hos ØENS Ejendomsadministration.
Nedim Husic sidder udover jobbet hos ØENS selv i bestyrelsen i en forening og har derfor kunnet teste den nye version af EG ProBo både som administrator hos ØENS og som bestyrelsesmedlem.

"Det nye design er mere overskueligt og lækkert. Der var kommet for mange knapper, og flere funktioner er nu blevet samlet", fortæller Nedim Husic.

De over 200.000 brugere af EG ProBo kan nu få glæde af et endnu mere brugervenligt værktøj til den digitale ejendomskommunikation.

Det er vanvittigt, hvad det kan spare af tid Nedim Husic, administrationschef og partner, ØENS Ejendomsadministration


Digital bilagsgodkendelse, deling af dokumenter, håndtering af andelsoverdragelse, sikker e-mail, ID-legitimation, overblik over økonomi, indkald til generalforsamlinger...
Listen er endnu længere over de opgaver, som EG ProBo bliver brugt til af administratorer, bestyrelser, viceværter, beboere og revisorer i foreninger og administrationsselskaber.

Softwaren gør arbejdsgange mere smidige og forenkler kommunikationen. Alene håndtering af fakturaer tager kun halvt så lang tid, når der sker digitalt via EG ProBo - og ikke med e-mails eller tunge papirgange.

"Det er vanvittigt, hvad det kan spare af tid på mange opgaver. Også det, der med mails før tog flere dage frem og tilbage til fx en revisor eller en valuar går superhurtigt med et klik", siger Nedim Husic.

Optimerer hele tiden på tidsforbruget

"Vores kunder i foreningerne er ellevilde, når de bliver præsenteret for EG ProBo første gang, især når de ser, hvor nemt de kan gøre op med tidligere besværlige måder at gøre tingene på. Det oplever vi generelt".

"Det er et system, hvor man konstant arbejder på at optimere på tidsforbruget for administratorerne og altid er åbne for vores input til udvikling. Det er super", siger Nedim Husic, administrationschef for foreningskunder og partner i ØENS Ejendomsadministration, der administrerer mere end 250 boligforeninger og 200 udlejningsejendomme.

Vil du vide mere om EG ProBo?

Kontakt gerne Karina Rosenløv Nielsen på karni@eg.dk / 6143 6770.

Se også hvilke fordele ADVODAN får med EG ProBo