Klar til effektiv drift i boligorganisationer
14. december 2017

Klar til effektiv drift i boligorganisationer

I begyndelsen af det nye år er EG Bolig klar til release af Mdoc FM, som er den nye drifts- og vedligeholdelsesløsning, der er udviklet i samarbejde med NTI CADcenter. Med den nye løsning får boligorganisationer bedre styr på opgaver og ressourcer og bliver dermed hjulpet et godt skridt videre mod effektiv drift og opfyldelse af de voksende digitaliseringskrav til offentligt og alment byggeri.

Det vil især være ejendomsinspektører, varmemestre og beboerservicemedarbejdere, der får glæde af Mdoc FM. Arbejder I med drift og vedligeholdelse af ejendomme, tilbyder den nye løsning nemlig mange muligheder for at holde overblik over opgaver og ressourcer, når de daglige eller sæsonprægede opgaver skal løses mest effektivt.

Mdoc FM er det førende system inden for Facility Management og drift og vedligeholdelse i bred forstand, og NTI CADcenter og EG Bolig har nu i fællesskab tilpasset løsningen til boligorganisationer. Gennem systematisk og korrekt ressourceplanlægning vil boligorganisationer kunne spare mange penge på bygningsdrift.

Effektiv opgave- og ressourcestyring og kvalificeret vedligeholdelsesplan

Den nye løsning giver ikke alene overblik, den gør det også nemt at tildele opgaver i forskellige kategorier, fx at slå græs eller skrabe sne. Når opgaven er løst, kan den enkelte medarbejder melde opgaven klar. Denne klarmelding kan samtidig gøre det ud for medarbejderens tidsregistrering.

Det forbedrede overblik gør det samtidig muligt for boligadministrationen at lave en kvalificeret vedligeholdelsesplan, der er baseret på fakta. Og er man mere ambitiøs omkring drift af sin bygningsmasse, er det muligt at indlæse 3D-tegninger og BIM i systemet.

Har du spørgsmål til den nye løsning, er du meget velkommen til at kontakte Kim Ø. Christensen på kim.o.christensen@eg.dk eller +45 7260 1733.