EG Bolig bankintegration
08. maj 2024

Styrk sikkerheden i forbindelse med bankafstemninger

Når man anvender modulet Bankintegration i EG Bolig, sker udbetalinger og bankafstemning automatisk, så der ikke kan rettes i filerne undervejs.

Det er bare en af mange fordele ved at benytte modulet Bankintegration til EG Bolig.

Med modulet Bankintegration kan man automatisk indlæse bankposter til bankafstemning i EG Bolig 3. Her kan man så - med samme opsætning - hurtigt og nemt sende betalinger til de forskellige banker uagtet betalingstype og bank.

Ved at benytte modulet styrker man også sikkerheden væsentligt, idét de enkelte filer ikke skal håndteres af enkelte medarbejdere og dermed ikke kan manipuleres undervejs i processen.


Lev op til nye krav til digital bogføring

Den 1. juli 2024 træder kravet om digital bogføring i kraft for alle årsregnskabspligtige virksomheder, som bruger et registreret standard bogføringssystem. Derfor vil det være en fordel at tage modulet i brug så hurtigt som muligt.

"Den nye bogføringslov stiller krav til digital bogføring, så vores anbefaling er, at vores kunder tager modulet Bankintegration i brug hurtig, fordi det digitaliserer og automatiserer arbejdet med bankafstemninger", siger Senior Vice President, Martin Holmgaard, EG Bolig.

"En væsentlig sidegevinst er naturligvis også, at brugerne får digitaliseret de sidste tidskrævende arbejdsgange i forbindelse med udbetaling og tilhørende bankafstemning", siger Martin Holmgaard, EG Bolig.


Sådan bruger man Bankintegration

Bankintegration er et tilkøbsmodul til EG Bolig. Se en optagelse af vores webinar om Bankintegration og få meget mere at vide om, hvordan man bruger modulet.